Tollare

Tollareslingan 7

En av VYNs absolut bästa lägenheter. Högst upp i fastigheten med en fantastisk havsutsikt. En social och välplanerad tvåa med altan om 33 kvm i bästa söderläge och en balkong på 7 kvm med kvällssol. Vardagsrum och kök i öppen planlösning och braskamin. Ett rymligt sovrum samt gott om förvaring. Bostaden är under uppbyggnad med exklusiva, skräddarsydda materialval i påkostat projekt i nyprojekterade området Tollare i Nacka. Idylliskt läge nära grönska och vatten men samtidigt nära Stockholm city med ca 15 minuter till Södermalm med bil. Välkommen till ett modernt och unikt boende som verkligen utmärker sig. Säljs på ritning, tillträde 2019-05-27. Läs gärna mer om projektet Vyn här: http://vyntollare.se/
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 76 m2

Pris / Bud

6 700 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

9

Hiss finns

Avgift

3 872 kr/mån

Bredband

Kontakta mäklare

Tollare

Interiör

Hall
Rymlig och praktisk hall med plats för avhängning och en garderob. Klinker i Limestone tillverkad av Bricmate.

Kök
Kök från Vedum med köksinredning i grå kulör. Bänkskåp får handtag som lackas i samma kulör som lucka. Bänkskiva och stänkskydd i grå slipad kalksten. Diskho i rostfritt stål och blandare från Mora. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin från Siemens, ugn och induktionshäll från Bertazzoni Italia. I köket är det förberett med eluttag i skåp för mikrovågsugn. Ekparkettgolv.

Köksö med förvaring samt öppna hyllor som lackeras i samma kulör som luckor. Köksön har likt köksbänken en vacker kalkstensskiva.

Balkong
Stor balkong om 7 kvm i västligt läge med sjöutsikt. Eftersom balkongen är så fritt exponerad är solen där en större delen av dagen, fram till solnedgång. Utgång både från vardagsrum och via sovrummet.  Betonggolv.

Vardagsrum
Öppen planlösning till köket, mycket ljusinsläpp med stora fönster samt burspråk och utgång till balkong i väst. Plats för soffgrupp och generös matplats. Braskammin för trivseleldning. Ekparkettgolv. 

Altan
Stor altan om 33 kvm i anslutning till vardagsrummet. Rakt söderläge ger sol i stort sett hela dagen. Utrymme för både matplats och vilomöbler samt planteringar. 

Sovrum
I anslutning till kök och vardagsrum ligger bostadens sovrum. Härifrån har du även tillgång till walk through closet som leder till hallen och badrummet. Ekparkettgolv. 

Walk-in closet. 
Rymlig klädkammare i anslutning till sovrummet. Inredd med klädstång med hyllplan. Textilmatta i mörkgrått. 

Badrum
Vackert badrum kaklat med granitkeramikplattor från Bricmate i färgen Limestone Ivory. Samma plattor på golv och vägg för harmonisk känsla. Sanitetsporslin ifrån Duravit, tvättställs-, dusch- och badkarsblandare är ifrån Mora och i kromat utförande. WC accessoarer från Tapwell. Duschvägg i klarglas skärmar av duschen. Ovanför handfat hänger spegel från Svedholm Design som lackas grå. Utanpåliggande spotlights i taket. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens under en arbetsbänk i vitpigmenterad mattlackad ask. Dessa döljs bakom ett ljust draperi under arbetsbänk. Överskåp med grå luckor ovan arbetsbänk med infälld belysning undertill. I badrummet finns även en specialdesignad kroklist i ask som vitpigmenterats och mattlackats. Listen löper från vägg till vägg under överskåp. 

Övrigt
Takhöjden ligger genomgående på 2,60m. 
Golvvärme genomgående i lägenheten (förutom klädkammare)
Förråd finns till lägenheten. 

Förening

Brf Vyn är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 96 lägenheter födelade på fyra huskroppar. Den aktuella bostaden ligger i huskropp C. 

Husen är ansluna till fibernät för anslutning till bredband, tv och ip-telefoni. Föreningen debiterar utöver månadsavgift 125 kr/månad för den inkluderade tjänsten.

Gemensamma utrymmen: 
Sophantering: Miljörum i markplan. Grovsoprum i hus D. 
Tvättstuga: Ingen tvättstuga. Varje lägenhet har tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare eller kombi. 
Cykelrum/barnvagnsrum: Cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd finns i källarplan. 
Övrigt: Föreningen har en gemensamhetslokal som kommer att vara boknings- bar för alla lägenhetsinnehavare. Lokalen ligger i markplan i Hus B med direkt utgång till gården och kommer vara utrustad med pentry innehållande kyl, diskmaskin och mikrovågsugn. 

Läs mer här: http://vyntollare.se/

Område

Tollare kan beskrivas som ett boende mellan stad och skärgård. Det ligger i Nacka, på södra delen av Boo-halvön. Här byggs ett helt nytt bostadsområde upp med ambitionen att attrahera de som uppskattar ett aktivt, socialt och friluftsbetonat liv. Ambitionen är att bygga ett område med småstadskänsla där området nere vid kajen kommer erbjuda restaurang, badplats och båtplatser. 

Läs mer om området här: https://www.tollareinacka.se/

Byggherren Tobin Properties ord: "Utsikt och närhet till vatten, grönska och himmel är några av de starkaste skälen till att Tollare blivit så populärt. Detta tog vi fasta på när vi utvecklade VYN. Alla 96 lägenheter har därför fått skräddarsydda planlösningar som är uppbyggda utifrån utblickar och siktlinjer genom stora fönster, vilket ger ett luftigt boende där man alltid har kontakt med omkringliggande natur. För att ytterligare förstärka denna känsla får de flesta lägenheter ett burspråk, en vinterträdgård och/eller en balkong som även de har stora ljusinsläpp och ger boendet en extra dimension".

Läs mer här: http://vyntollare.se/

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område