Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Exklusiv och mycket yteffektiv trea i Cigarrfabriken med 3,3 meter i takhöjd med vackra valv. Bra sociala ytor med mycket glasparti och ljusinsläpp. Väldisponerad med två rymliga sovrum. Stort öppet kök med vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Stilfullt och rymligt badrum med tvättpelare, förvaring samt plats för badkar. Flexibelt tillträde.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 75 m2

Pris / Bud

5 995 000 kr

Visning

  • Kontakta eller maila mäklaren för mer information.

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

4 465 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Interiör

Välkomna till denna mycket välplanerade trerummare med generös takhöjd ( 3,3 m), stilren arkitektur, luftiga ytor, påkostade kvalitativa material val och fantastiska fönster. 

Lägenheten vetter mot gårdsentréen vilket ger ett mycket lugnt läge utan direkt insyn. Varje kvm är maximalt utnyttjad med fokus på de sociala ytorna för att sedan erbjuda 2 bra sovrum, mycket förvaring och stort badrum. Perfekt läge på Kungsholmen med gångavstånd till kommunikation, stadspuls, skolor, grönområden och bad. 

Genomgående vita väggar och ljuspigmenterade ekplankgolv på trälamell. 

Hall med bra avhängning och förvaring i hatthylla med stång samt garderob.Här ansluter det rymliga förrådet.

Stort luftigt vardagsrum med magnifika fönster som ligger i öppen harmoni med matsal/kök.

Sovdel 2 rum: Bra generösa sovrum där man har plats för stor säng samt förvaring. Ena sovrummet har en integrerad garderob.

Köket är ett fint designat hantverk med lackade luckor i bruten vit kulör och beslagning i svartoxiderad brons, bänkskivor i ljus stenkomposit, underlimmad ho i rostfritt stål, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt helintegrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum: Golv i ljus granitkeramik samt väggar i granitkeramik, stor infälld spegel, elburen komfortvärme, tvättpelare i förvaringsmöbel, tvättställ, vägghängd wc-stol med dold cistern samt dusch.

 

 

Förening

Brf Cigarrfabriken bildades 2015 och är en äkta förening som äger marken. Den består av 50 lägenheter och omfattar adresserna Igeldammsgatan 22 D-E. Fastighetbeteckningen heter Stockholm Isbrytaren 53 och består av 7 våningar och två trapphus. Lägenhetsfördelningen är 1-5 rum. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd/barnvagnsrum, innergård och sophanteringsrum.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område