Svinninge

Svartgarnsvägen 3 - Studiohus

Ring 070-753 61 48 för visning. Studiohus med egen tomt om 300 kvm, egen infart & parkeringsplats vid huset. Stor terrass om 35 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Ljust rum med 3,7 meter i takhöjd och fönster från golv till tak. Stilrent kök, stort badrum och rymligt sovloft. Möjlighet till golvvärme på nedre plan. Egen förrådsbyggnad om 8,5 kvm. Kort promenadavstånd till strand och badbrygga.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 33 m2

Pris / Bud

1 850 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Avgift

2 281 kr/mån

Kontakta mäklare

Svinninge

Svartgarnsvägen 3 - Studiohus

Interiör

Entréplan: Rum med högt i tak, stora glasytor och plats för vardagsrumsmöblering. Generös terrass med sol från förmiddag till sen kväll och tak vid ytterdörren. Smakfullt grått kök från HTH med infälld ho, läderlindade beslag i mässing och spotlights under köksskåpen. Integrerad kyl/frys, diskmaskin och kombi-ugn/micro från Siemens. Tvättmaskin med torktumlarfunktion från Siemens. Matplats för upp till 6 personer. Sobert badrum med golvvärme, handdukstork, fönster och dusch med vikdörrar. Trappa med glasräcke och överliggare i ek. Boarea är 20 kvm.

Loft: Stort loft med utrymme för dubbelsäng och förvaring. Flera fönster. Separat förvaringsdel/garderob. Takhöjden på loftet är ca 1,34 meter och har en yta om 13 kvm vilket är biarea.

Möjliga tillval är golvvärme på entréplan och plantering av tujor längs den egna tomtgränsen.

Brf Svinningehusen består av totalt 24 bostäder. 23 bostäder är sålda och det finns endast 1 st kvar till salu, nr 20. Tillträde i mars 2020.

OBS! Visningen sker på Hästängsuddsvägen 8F.

På promenadavstånd finns badplats och båtplatser. Goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast från tomten som dagtid trafikeras fler gånger per timme. Bilväg cirka 23 minuter till Stockholms innerstad och 15 minuter till Täby Centrum.