Eknäs

Bromsvägen

Just nu uppförs unika radhus beklädda i vacker skiffer på lugn återvändsplan i soligt sydvästläge i attraktiva Eknäs i Nacka med inflyttning redan i september -19. Bostäderna karaktäriseras av yteffektiva planlösningar med två badrum och fina detaljer såsom takfönster, stora panoramafönster som öppnar upp mot den privata, insynsskyddade terrassen i sydväst. I projektet finns sju bostäder varav sex radhus om 100 kvm fördelade i två huskroppar med priser från 5.400.000 kr - 5.750.000 kr. Det finns även ett ateljéhus om 20+13 kvm, 2.350.000 kr.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 100 m2

Pris / Bud

5 400 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Radhus

Avgift

4 783 kr/mån

Kontakta mäklare

Eknäs

ENTRÉVÅNING
Hela entréplan har vattenburen golvvärme. Golven är genomgående i enstavig träparkett förutom i våtutrymmena och del av entréhallen.

När du kliver in i den ljusa hallen genom den privata ingången på husets kortsida, möts du av rymd med dubbel takhöjd och ljusinsläpp från takfönstret på övre plan i trapphuset. Här finns plats för avhängningsmöjligheter. Under trappan finns ett förråd med städinrede och medicinskåp.

Entréplan präglas av sociala öppna ytor mellan vardagsrummet, matplatsen och köket. Dom stora fina fönsterpartierna i vardagsrummet öppnar upp mot altanen och den fina vidsträckta utsikten i sydväst.

I anslutning till den skyddade hallen finns ett duschrum med tvättkommod, toalett, handdukstork och dusch.

VARDAGSRUM
Vardagsrummets utformning gör det rymligt och lättmöblerat. Stora glaspartier från golv till tak ger en trevlig utblick mot den  vidsträckta utsikten, släpper in härligt dagsljus och suddar ut gränsen mellan inne och ute.

UTEPLATS
Den rymliga uteplatsen blir en självklar del av bostaden under den varmare perioden på året. Den är på ca 20 kvm och ligger i soligt sydvästläge med vidsträckt utsikt. Glasräcke och utgång till föreningens gemensamma ytor. Här finns också ett litet förråd där frånluftsvärmepump och golvvärmefördelare är placerad.

KÖK
Lättarbetat arbetskök med fönster mot entrésidan och ligger i direkt anslutning till en rymlig matplats med plats för 6-8 personer. Köket är från Marbodal och luckorna är i en varm, grå ton. Stänkskydd och bänkskiva i vacker carraramarmor och mattsvart blandare från Tapwell. Vitvarorna är från Siemens och deras serie Black Steel.

BADRUM
På entréplanet finns ett badrum med dusch, tvättkommod, toalett och handdukstork. Den ljusa fräscha inredningen följer husets övriga skandinaviska estetik.

ÖVERVÅNING
Hela övervåningen har vattenburna radiatorer. Golven är genomgående i enstavig träparkett förutom i våtutrymmena. Den moderna trappan leder upp till övervåningen.
Takfönstret i trapphuset ger ett flödande ljusinsläpp även i entréhallen.

SOVRUM
Här samlas hela familjens sovrum som består av ett föräldrasovrum med garderobsvägg för gott om förvaring samt ytterligare två sovrum som avskiljs genom att de ligger på andra sidan övervåningens hall och badrum.

BADRUM
Badrummet inrymmer dusch, tvättkommod, toalett, handdukstork och kombinerad tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande tvättbänk och skåpsförvaring.

Förening

Brf Skifferhusen 7 består av 6 radhuslägenheter om 100 kvm vardera fördelade i två huskroppar. I föreningen finns även ett ateljéhus om 20+13 kvm.

- Till varje bostad finns ett förråd i anslutning till terrassen.
- En parkeringsplats per bostad och en gemensam gästparkering.

För mer information kring föreningen och projektet se projektbok och ekonomisk plan i dokumentrutan.

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område