Gärdet

Östhammarsgatan 70-72

Möjlighet att förvärva en 4a i det populära projektet Tegeludden. Mycket välplanerad lägenhet i hörnläge med två balkonger i sydost och sydväst med härligt ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum varav ett med badkar. Tre sovrum varav ett med utgång till en av balkongerna. Interiören går i vackra naturmaterial. Köken är unikt framtagna och platsbyggda av Lappvattnets Snickeri, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Bostaden är ej helt färdigställd och säljes därför på ritning. Tillträde 12 juni 2019. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 77 m2

Pris / Bud

6 975 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

3 514 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 70-72

Interiör

Hall
Plats för avhängning och garderob samt städskåp. Vitpigmenterade golv, borstat och mattlackat ekplank på trälamell i alla rum, utom i våtrum. Väggar är genomgående målade i 
grå kulör. I anslutning till hallen ligger en walk-trough closet med garderob samt städskåp. Dessa är måttanpassade med släta dörrar i kulör lera, lika kök, från Lappvattnets Snickeri. Rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder. Städskåp med medicinskåp och slanghållare. Garderob med hylla och stång.

Kök & vardagsrum
Sobert topprustat kök med plats för matbord  och soffgrupp. Stora fönsterpartier och utgång till den ena balkongen i sydost.

Köket är snickeribyggt av Lappvattnets snickeri med innanförliggande luckor, speciellt framtagna för projektet. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Stommar och luckor i kulör lera. Underskåp och högskåp med rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder, pushöppning på väggskåp. Hylla under väggskåp. Köket är utrustat med underbyggd köksfläkt med integrerad utfällbar glasskiva i väggskåp. Vitvaror från Siemens; Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Kombinationsugn (mikro/varmluft) samt induktionshäll. Köksblandare i krom från Tapwell. LED belysning under väggskåp

Se gärna inspirationsbilder på projektets hemsida: http://tegeludden.se/ 

Balkonger
En balkong i sydost i anslutning till kök och vardagsrum och en balkong i sydväst i anslutning till sovrum 2. 

Sovrum 
Tre sovrum i fil. Ett master bedroom med två skjutdörrsgarderober. Ligger i anslutning till walk through closet och badrum. Två mindre sovrum som lämpar sig som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Det ena har utgång till balkongen i sydväst och det andra i anslutning till vardagsrum och den sydöstliga balkongen.

Badrum
Två stilfulla badrum inredda i Carrara marmor. Det ena med badkar och det andra med inbyggd tvättmaskin och torktumlare samt dusch. 

Övrigt
Släta innerdörrar, fabrikslackerade i vit kulör. Rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder speciellt framtagna för projektet.

Lägenhet är ej färdigställd så den köps på ritning. Därav inga bilder på interiören. Välkommen att titta på exempelbilder på projektets hemsida: http://tegeludden.se/

Det finns en visningslägenhet som ger en känsla av projektet. Visningstider läggs löpande upp på projektets hemsida (se länk ovan). 

Fastighet

I Aros regi uppförs en fastighet med åt Brf Tegeludden i 10 plan varav 2 är under mark. Bostadsyta 6 432 kvm och lokalyta 107 kvm. Föreningen består av 114 lägenheter, 2 lokaler och ett garage med 56 garageplatser. Garageplatserna kostar 2000 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Källarförråd. 

Föreningen kommer att debitera bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett s.k. "öppet nät" .

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område