Gärdet

Östhammarsgatan 70-72, 2 tr

Belägen i projektet Tegeludden invid Gärdesfälten ligger denna synnerligen väldisponerade 4:a med 3 sovrum, 2 badrum och 2 balkonger. En perfekt lägenhet för småbarnsfamiljen. Stort sällskapsrum med kök i öppen planlösning om 34 kvm. Härifrån är även utgångarna till de härliga balkongerna i S/O respektive S/V samt de två mindre sovrummen. Stort master bedroom om 18 kvm med angränsade badrum. Interiören går i sobra naturmaterial. Köken är mycket välutrustade och unikt framtagna och platsbyggda av Lappvattnets Snickeri, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Då lägenhet ej är färdigställd kan den ej visas utan köps på ritning. Preliminärt tillträde är den 13/6.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 82 m2

Pris / Bud

7 560 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

3 742 kr/mån

Värme, Värme, hushållsel debiteras separat efter förbrukning

Kontakta mäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 70-72, 2 tr

Interiör

Mycket tilltalande lägenhet med exceptionellt bra planlösning om 82 kvm med två soliga balkonger. Sällskapsytor om 34 kvm med bra disposition. Stilfullt topprustat kök som är platsbyggt av Lappvattnets snickeri med bänkskiva och stänkskydd i vacker Carraramarmor. Luftigt och ljust sällskapsrum med stora fönsterpartier och utgång till de båda balkongerna med sol hela dagen i sydost och sydväst.  I anslutning till sällskapsrummet ligger de två mindre sovrummen om 7 kvm vardera.  Två sobra badrum även de inredda i Carrara marmor. Det ena med dusch och ligger intill master bedroom det andra med härligt badkar och inbyggd tvättmaskin och torktumlare. Golv och fönster i vitpigmenterad ek. Måttanpassade garderober med släta dörrar i kulör lera, från Lappvattnets Snickeri samt rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder. För mer beskrivning av inredningen se bifogad materialbeskrivning. Gå gärna även in på projektets hemsida http://tegeludden.se/ 

Lägenhet är ej färdigställd så den säljs på ritning. 

Förening

I Aros regi uppförs en fastighet med åt Brf Tegeludden i 10 plan varav 2 är under mark. Bostadsyta 6 432 kvm och lokalyta 107 kvm. Föreningen består av 114 lägenheter, 2 lokaler och ett garage med 56 garageplatser. Garageplatserna kostar 2000 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Källarförråd. 

Föreningen kommer att debitera bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett s.k. "öppet nät" . 

 

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område