Hammarby Sjöstad

Ljusslingan 32, vån 6

Spektakulärt hem med industrikänsla och fantastisk takhöjd. Stora insynsskyddade fönsterpartier och balkong med fri utsikt över Hammarby Sjö. Bostaden är i grunden en trea men disponeras idag med två rum och kök vilket ger ett otroligt vardagsrum med härlig rymd. Loft om cirka 25 kvm erbjuder plats för både arbetsplats och säng. Attraktivt läge nära båtar till Södermalm och Nybrokajen, välrenommerade restauranger, bussar och tvärbana. Ett boende som måste upplevas.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 79 m2 + 25 m2

Pris / Bud

6 950 000 kr

Visning

  • 2019-04-22 13:00 - 13:45
  • 2019-04-23 17:30 - 18:00

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

4 543 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Hammarby Sjöstad

Ljusslingan 32, vån 6

Mäktigt vardagsrum med fantastiska ljusinsläpp fria från insyn. Härlig industriell känsla med synliga takbjälkar och hela 4.3 m till tak. Vardagsrummet bjuder på slående utsikt oavsett tid på dygnet och på året. Glasade pardörrar leder ut till balkong i generös storlek med sjöutsikt. 180 graders panoramavy från Sofia kyrka till Hammarbybacken. Vardagsrummet är idag disponerat som ett enda stort rum men kan enkelt återställas till ursprungsutfarande via uppförande av vägg. Den generösa takhöjden möjliggör ett loft om hela cirka 25 kvm. Loftet erbjuder arbetsplats med platsbyggd förvaring och lång garderobsvägg. Utrymme finns även för större säng. Ner mot vardagsrum finns platsbyggt räcke i glas som gör det säkert utan att förta den härliga utsikten mot rum och ut över Hammarby sjö.

HTH-kök med gott öppen planlösning mot vardagsrum. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor med underlimmad diskho bryter av mot vita skåpsluckor. Maskinell utrustning från Siemens bestående av helintegrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, häll, fläkt och inbyggnadsmikro. Intill köket finns utrymme för matbord och platsbyggd kökssoffa. 

Rofyllt sovrum med härlig rymd och utsikt utan insyn. Gott om förvaring erbjuds via garderobsvägg. Utrymme för dubbelsäng och tillhörande sängmöbel. 

Väldisponerat badrum med vitkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Glasvägg delar av duschutrymme som även har plats för badkar. Stor spegelvägg ger ett härligt rymligt intryck. Kommod från Ballingslöv erbjuder bra plats till förvaring. Tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. 

Entré till perfekt planerad hall med goda avhäningsmöjligheter via Elfagarderob med skjutdörrar. Vackert enstavigt furugolv sträcker sig genom hela bostaden. 

Bostadsrättsföreningen
Brf Glödlampsfabriken ligger belägen i gamla Lumafabrikens spektakulära lokaler i Hammarby Sjöstad med anor från 1930-talet. Bostäderna stod inflyttningsklara januari-mars 2010. Föreninen äger marken. Föreningens hemsida: www.glodlampsfabriken.se

Antal bostadsrätter, lokaler mm
Föreningen består idag av 46 lägenheter och åtta radhuslägenheter med en total boyta om 5.310 kvm. De fyra lokaler som upplåts med hyresrätt har en total yta om 443 kvm och ger goda hyresintäkter. För närvarande är lokalerna uthyrda till Uthyrda till yoga/osteopatstudio, skönhetssalong, företag som jobbar med ångpannor och en reklam- och designbyrå.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift 2,5 % av Pbb och eventuell pantsättningsavgift 1 % av Pbb betalas av köparen.

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, VA och kabel-tv med basutbud. Föreningen har haft oförändrade årsavgifter sedan bildandet 2009. 

Andelstal i förening
Andel av Årsavgift 1,51%
Andel i förening 1,51%

Kabel-TV och bredband
Kabel-TV och bredband distribueras av Com Hem.

Förråd, garage
Lägenhetsförråd finns i källaren.

Gemensamma utrymmen
- Ett större cykelförråd finns i porten.
- Innanför porten finns rum för barnvagnar.
- Soprum för hushållsavfall och källsortering finns i anslutning till Ljusslingan 36.

Energideklaration
Energideklaration 166 kWh per kvm och år, utförd 2012-08-27.

Driftkostnader för hushållet
Hushållsström cirka 350 kr/mån
Försäkring cirka 200 kr/mån