Gärdet

Östhammarsgatan 70-72

ACCEPTERAT PRIS Möjlighet att förvärva en 4a i det populära projektet Tegeludden på Gärdet. Mycket välplanerad lägenhet i hörnläge med tre generösa balkonger som ger ett härligt ljusinsläpp och hiss rakt ner till garaget. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två badrum varav ett med badkar och tre sovrum varav ett med utgång till en av balkongerna. Interiören går i vackra naturmaterial. Köket är unikt framtaget och snickeribyggt, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Här bor du oslagbart bra med närhet till både naturen och staden. Det här är ett boende med livskvalitet där du kan börja dagen med en joggingtur vid vattnet på Djurgården, ett pass i utegymmet eller varför inte några längder simning på Kampementsbadet. Efter en ca fem minuter cykeltur är du inne i stadens puls. Säljes på ritning. Tillträde 17 juni 2019. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 78 m2

Pris / Bud

6 500 000 kr

Visning

  • Säljes på ritning. Kontakta mäklaren för mer information.

Antal Trappor

1

Avgift

3 560 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 70-72

Interiör

Hall
Plats för avhängning och två garderober. Vitpigmenterade golv, borstat och mattlackat ekplank på trälamell i alla rum, utom i våtrum. Väggar är genomgående målade i grå kulör. 

Kök & vardagsrum
Sobert topprustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och en av de generösa balkongerna. Tack vare den öppna planlösningen finns här många möjligheter till möblering. Köket är snickeribyggt av Lappvattnets snickeri med innanförliggande luckor, speciellt framtagna för projektet. Bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Stommar och luckor i kulör lera. Underskåp och högskåp med rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder, pushöppning på väggskåp. Hylla under väggskåp. Köket är utrustat med underbyggd köksfläkt med integrerad utfällbar glasskiva i väggskåp. Vitvaror från Siemens; Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Kombinationsugn (mikro/varmluft) samt induktionshäll. Köksblandare i krom från Tapwell. LED belysning under väggskåp

Se gärna inspirationsbilder på projektets hemsida: http://tegeludden.se/ 

Balkonger
Bostaden har tre balkonger; en i anslutning till köket med morgonsol (östläge), en som du når från ett av sovrummen med södersol och den tredje i vardagsrummet med kvällssol (sydväst)

Sovrum
I bostaden finns det tre sovrum i fil. Ett master bedroom med skjutdörrsgarderob och städskåp som ligger i anslutning till de två badrummen. Därutöver är det två mindre sovrum varav det ena är ett trevligt hörnrum med mycket ljusinsläpp och utgång till en av balkongerna.

Badrum
Två stilfulla badrum inredda i Carrara marmor. Det ena med badkar är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt wc och handfat. Det andra badrummet är utrustat med wc, handfat och dusch. 

Övrigt
Släta innerdörrar, fabrikslackerade i vit kulör. Rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder speciellt framtagna för projektet.

Lägenhet är ej färdigställd så den köps på ritning. Därav inga bilder på interiören. Välkommen att titta på exempelbilder på projektets hemsida: http://tegeludden.se/

Det finns en visningslägenhet som ger en känsla av projektet. Visningstider läggs löpande upp på projektets hemsida (se länk ovan). 

Förening

I Aros regi uppförs en fastighet åt Brf Tegeludden i 10 plan varav 2 är under mark. Bostadsyta 6 432 kvm och lokalyta 107 kvm. Föreningen består av 114 lägenheter, 2 lokaler och ett garage med 56 garageplatser. Garageplatserna kostar 2000 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Källarförråd. 

Föreningen kommer att debitera bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett s.k. "öppet nät" .

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område