Östermalm

Nybrogatan 65

Tilltalande och social lägenhet om 59+5 kvm med sällsynt låg avgift om 311 kr/mån i obelånad brf. Smakfullt renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och altandörr mot gården. Trivsamt sovrum med platsbyggda garderober, rymligt badrum och rikligt med förvaring. Mycket välmående förening på attraktiv Östermalmsadress. Garage finns i huset.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 59 m2 + 5 m2

Pris / Bud

5 475 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Markplan mot gård

Hiss finns

Avgift

311 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband (Ownit 500-1000 Mbit/s)

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 65

Interiör

Hall med plats för avhängning av ytterkläder.
Vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket bjuder på luftiga umgängesytor. Här finns plats för soffhörna, matplats och övrig möblering. Trevligt ljusinsläpp via fönster och altandörr som leder ut till föreningens gård med utemöbler.
Fint kök med god förvaring och bra arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn och induktionshäll
Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och övrig möblering såsom arbetsplats. Mycket god förvaring i plattsbyggd garderobsvägg.
Badrummet är luftigt med ljust kakel och klinker. Här finns duschhörna, tvättställ med kommod och WC. För den som önskar finns även gott om plats för badkar och/eller tvättpelare.
Innanför badrummet finns en ett förråd/klädkammare för mycket god förvaring.

 

Förening

Brf Flundran är belägen på Nybrogatan 65-67 och Karlavägen 50, Hedvig Eleonora församling i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus bestående av ett hörnhus uppfört 1952-53. Föreningen registrerades 1962, äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Man accepterar inte juridisk person som medlem. Föreningen har krav på mantalsskrivning (Ägarna ska vara bosatta på adressen), accepterar ej juridisk person som köpare, minsta ägarandel är 10% och max antal delägare är 3 st.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 4 088 kvm bostadsyta fördelat på 41 bostadsrätter. I huset finns även 4 st hyreslokaler om totalt ca 1 057 m2 (Tobak, El-affär, Frysvaror) samt 1 kontorslokal). I byggnaden finns även 16 st. garageplatser samt 1 st MC-plats.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift om 2 000 kr betalas av köparen, föreningen tar inte ut någon pantsättningsavgift.

Årsavgift
311 kr/mån. Betalas halvårssvis i förskott. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och feber via Ownit. Inga aviserade avgiftsförändringar.
 
Andelstal i förening
1,46010 %

Storlek
Lägenheten är uppmätt till 59 kvm boarea och 5 kvm ej mätvärt utrymme. Föreningens lägenhetsregister uppger 59 kvm.

Ekonomi / lån
Föreningen är obelånad med mycket god ekonomi och ca 3 800 000 kr i likvida medel.

Kabel-TV och bredband
Comhem/Ownit 500-1000 Mbit/s, ingår i avgiften

Förråd 
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Parkering
Föreningen har 16 st garageplatser för bil samt ett antal platser för motorcykel/moped. Parkeringsplatserna är försedda med laddstolpar för elbilar. F.n 8 medlemmar i kö (2019-04-05). Boendeparkering på gatan via Stockholm stad.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga i källaren, cykelrum, soprum med källsortering, bastu med dusch och WC samt en takterrass med milsvid utsikt över stan. På föreningens innergård finns utemöbler, planteringar och cykelställ.

Energideklaration
Energideklaration utförd 2009-10-14, detta hus använder 109 kWh/m' och år. 

Byggnadsstatus / Utförda renoveringar
2017 Nytt plåttak
2015: Tak renovering
2015 Bergvärme
2013 Gårdsrenovering
2012 Ny elcentral
2012 Relinade avloppsstammar
2005/06 Fönsterrenovering

Kommande renoveringar/reparationer
Underhåll av fastigheten utförs löpande enligt en av styrelsen fastställd underhållsplan (30 årig underhållsplan). Alla underhåll och renoveringar i närtid är finansierade i dagsläget.
Inga större underhåll eller renoveringar är inplanerade i närtid.

Föreningens hemsida
www.flundran.se

image

Övre Östermalm

Övre Östermalm är ett område med välkända gator fulla av vackra bostadshus där välgjorda detaljer och miljöer bevarats. Det här är lugna kvarter som samtidigt ligger i anslutning till goda kommunikationer, shopping och förstklassiga restauranger. Inom områdets fyrkant ligger populära adresser som Sibyllegatan, Nybrogatan och Brahegatan. Det södra hörnet gränsar till gröna Humlegården och det nordvästra till Valhallavägen och Stockholm Stadion. Övre Östermalm ringar in det allra bästa hos Östermalm – det exklusiva och privata sida vid sida med den stora stadens stora utbud.

Upptäck detta område