Östermalm

Skeppargatan 58

Accepterat pris. Charmig och smakfullt renoverad 20-talstvåa med högt och ljust läge fyra trappor upp i huset. Bevarade detaljer såsom tidstypisk öppen spis, fiskbensmönstrad ekparkett, spröjsade fönster och fina snickerier. Yteffektiv och bra planlösning, stilrent kök med marmorbänkar, rymligt vardagsrum med plats för större matgrupp och soffa med mer, inbjudande sovrum med god förvaring. Förening i vacker och välskött fastighet på attraktiv Östermalmsadress invid Karlaplan!
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 58 m2

Pris / Bud

5 700 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

2 195 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Interiör

Hall
Plats för avhängning och förvaring i stor garderob
Kök
God förvaring bakom vita luckor och bra arbetsytor på bänkar i carraramarmor. En halvö skapar två matplatser och en bra avgränsning mot hallen. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, spihäll, kolfilterfläkt, ugn och diskmaskin.
Vardagsrum
Luftigt rum med plats för både rymlig matplats invid fönster och soffgrupp framför en tidstypisk öppen spis.
Sovrum
Inbjudande rum med utrymme för dubbelsäng och arbetsplats. God förvaring i fyra garderober samt klädkammare som nås via en av garderoberna. För den som önskar ytterligare förvaring finns en god möjlighet att inreda/bygga en walk-in-closet (se planlösning).
Badrum 
Fint badrum med svart klinker med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Utrustningen består av handfat med förvaring i kommod, inkaklad spegel ovan handfat, vägghängd WC, dusch och förvaring på hyllor i nisch.

Förening

Brf Skeppargatan 58 är belägen på Skeppargatan 58, Oscars församling i Stockholm. Fastigheten är bebyggd med ett bostadshus uppfört 1924. Föreningen förvärvade fastigheten 2005, äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Man accepterar inte juridisk person som medlem.

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Huset består av 1 554 kvm bostadsyta fördelat på 19 bostadsrätter. I huset finns även 3 st hyreslokaler om totalt ca 104 kvm och ett varmgarage med 10 platser varav 9 är upplåtna med hyresrätt och en med bostadsrätt.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift
Överlåtelseavgift om 2.50 % av aktuellt prisbasbelopp betalas av köparen, pantsättningsavgift utgår med 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pant.

Månadsavgift
2 195 kr/mån, betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Inga aviserade avgiftsförändringar (kontrollerat med ordförande 2019-04-16) 

Andelstal i förening
3,593470 %

Storlek
Lägenheten är 58 kvm enligt mätintyg (2016-02-15). Föreningens lägenhetsregister uppger 56 kvm.


Dolda tillgångar
Garage där 9/10 platser är upplåtna med hyresrätt.

Kabel-TV och bredband
Comhem / Comhem och Ownit.

Förråd 
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Parkering
Föreningen har ett varmgarage med 10 platser varav 9 är upplåtna med hyresrätt, f.n 2 familjer på intresselistan. I övrigt gäller boendeparkering på gatan via Stockholm stad.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga i källaren, cykelrum, soprum med källsortering. På föreningens innergård finns utemöbler, planteringar och cykelställ.

Uppvärmning
Bergvärme med fjärrvärme som komplement

Energideklaration
Energideklaration utförd 2011-06-21, detta hus använder 132 kWh/m' och år. 

Byggnadsstatus / Utförda renoveringar
1980-2011: Partiellt stambyte
2013: Renovering tak och fasad
2012: Målning av trappuppgång
2011: Installation av bergvärme
2011: Renovering av gård inklusive bjälklag
2011: Målning garage
2011: Nya maskiner och renovering av tvättstugan
2010: Hissrenovering
2010: Fönstermålning
2008: Balkonger färdigställda
2006: Partiell renovering av taket

För mer info se föreningens årsredovisning och hemsida www.skeppargatan58.se

Kommande renoveringar/reparationer
Inga större underhåll eller renoveringar är inplanerade i närtid.

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område