Östermalm

Oxenstiernsgatan 33

Ett stenkast från gärdet ligger denna luftiga lägenhet med härlig balkong i soligt västerläge. Stort sällskapsrum med generösa fönster med plats för både sittgrupp och matbord. Delvis öppen planlösning mot ett trevligt kök med tilltalande vitrinskåp och bra arbetsytor. Man kan med fördel öppna upp köket ytterligare och skapa en barlösning. Sovrum i lugnt läge mot gården och utgång till balkongen. Stort helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Välkomnande hall med en garderobsvägg och en stor praktisk klädkammare. Solid förening med låg mycket låg avgift. Flexibelt tillträde.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 74 m2

Pris ((Utropspris i annonsen))

5 975 000 kr
Senaste bud: 5 700 000 kr

Visning

  • 2019-09-22 13:00 - 13:45
    Välkommen på visning!
  • 2019-09-23 17:00 - 17:30
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

962 kr/mån

Värme, Vatten, Avgiften sänks till ca 962 kr 1/7.

Kontakta mäklare

Östermalm

Oxenstiernsgatan 33

Interiör

Varmt välkommen till en luftig lägenhet med Gärdet och Djurgården alldeles runt knuten. Lägenheten vetter mot en lugn och grönskande bakgård och har en balkong mot denna i soligt västerläge. Stort sällskapsrum med generösa fönster med plats för både sittgrupp och matbord. Delvis öppen planlösning mot ett trevligt välutrustat kök med tilltalande vitrinskåp och bra arbetsytor. Man kan med fördel öppna upp köket ytterligare och på så sett få en än mer öppnare planlösning med ett barkök. Sovrum i lugnt läge mot gården och utgång till balkongen. Stort och fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättpelare. Välkomnande hall med en garderobsvägg och en stor praktisk klädkammare. Solid förening med låg mycket låg avgift. Flexibelt tillträde. 

Förening

Brf Rekryten 9 är en mycket solvent och välskött förening med 23 lägenheter. Fastigheten uppfördes 1955. Kontor har byggts om till lägenheten vilket stärkt kassan avsevärt. Föreningen har därför beslutat att sänka avgiften från 1/7 till ca 962 kr. Sänkningen beräknas vara i 8-10 år. Föreningen är äkta och äger tomten. 

Gemensamhetsutrymmen: Cykelförråd, barnvagnsrum samt tvättstuga.

Renoveringar: 

2007 - Nytt ventilationsaggrigat
2010 - Takrenovering
2013 - OVK genomförd
2016 - Relining
2017 - Fönster
2017 - Fasad

Under 2019 skall trapphuset målas om och porten ersättas med en i trä. 

Köparen betalar en överlåtelsekostnad om 1500 kr. Delat ägande godkänns men inte juridisk person. 

Till lägenheten hör ett källarförråd. 

 

 

 

image

Karlaplan

Karlaplan är en så kallad stjärnplats – en plats där gatorna Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan, Lützengatan och Styrmansgatan möts i formen av en stjärna. Flera gator kantas av bänkar och alléer och området är perfekt för promenader. Karlaplan har det mesta när det kommer till service och i utbudet ingår bland annat Fältöverstens över femtio butiker och restauranger. Det här är en lugnare del av Östermalm med mindre trafik och ett långsammare tempo. Vackra kvarter och gator där de boende får vara i fred och kan leva ett bekvämt stadsliv utan att känna storstadsstress.

Upptäck detta område