Östermalm

Karlavägen 9

Med ett förträffligt läge i Lärkstan ligger denna väldisponerade och ljusa vindsvåning i etage om totalt 167 kvm. Terrass med fri utsikt över lummiga gårdar. Generösa ytor med sällskapsrum, bibliotek och rymlig matplats. Stort kök, två badrum och upp till fyra sovrum (idag tre sovrum). Ståtlig och representativ fastighet uppförd 1915.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 156 m2 + 10.5 m2

Pris / Bud

18 500 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

6/6

Hiss finns

Avgift

4 310 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband (1000 MB)

Kontakta mäklare

Östermalm

Karlavägen 9

Interiör

Entréplan: Stort härligt sällskapsrum med utsikt över stadens siluett. Utgång till terrass med vy över taknockarna, gröna innergårdar och vackra tegelfasader. Eventuell möjlighet finns att installera eldstad. Bibliotek med platsbyggd bokhylla. Detta rum kan även kan disponeras som ytterligare ett sovrum. Sobert, fullt utrustat kök från SieMatic med bänkskiva och stänkskydd i granit, rostfria vitvaror och goda arbetsutrymmen. Del av trapphus som kan nyttjas som vinkällare. Platsbyggd matplats med sammanhängande köksö från Uno Form. Stort badrum med dubbla tvättställ, tvättmaskin och torktumlare, separat duschdel samt god förvaring. Rymligt sovrum. Hall med platsbyggd förvaring. Trappa till övre plan.

Övre plan: Masterbedroom med walk-in closet och separat förråd. Ytterligare ett sovrum med walk-in closet och med utsikt över takåsarna. Arbetsdel med platsbyggd arbetsyta och förvaring. Badrum med dusch och wc.

Lägenheten är uppmätt till 156,4 kvm boarea och 10,5 kvm biarea.

Eftersökt läge på kort promenadavstånd till Östermalmstorg och Stureplan. I motsatt riktning ligger Odenplan. Mycket goda kommunikationer med buss och T-bana.

Fastighet

Vacker och väl underhållen tegelfastighet som är stambytt 2001. För en förteckning över utförda förbättringar och underhållsåtgärder, se dokumentet ”Fastighetsförbättringar och underhåll”.

Två källarförråd om 4 kvm respektive 5 kvm. Bredband via Stockholms Stadsnät och kabel-tv via ComHem.
Tillgång till gemensam tvättstuga och cykelförvaring.

Ett av garagen i närområdet är i fastigheten på Birger Jarlsgatan 78 (brf Träskfloden 15), för mer information, se länk;
http://www.traskfloden15.se/garage/. På Tulegatan 49 finns även Tulegaraget med 162 platser.

Förening

Föreningen förvärvade fastigheten 1981 och upplåter 13 lägenheter med bostadsrätt. För räkenskapsåret 2018 redovisades ett positivt resultat och uppvisar även en god likviditet. Lån per bostadsrättsyta är 2 625 kr. Föreningen är äkta och äger marken.

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område