Värmdö

Ripklovägen 1

Parhus med imponerande arkitektur i vacker skärgårdsmiljö invid Strömma kanal endast 30 minuter från Slussen. Ett modernt boende med exklusiva materialval och enorma fönsterpartier från golv till tak som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Väldisponerade och ljusa levnadsytor fördelade på sex rum i två plan med totalt tre uteplatser varav takterrass om hela 25 kvadratmeter med sol från morgon till kväll. På badrocksavstånd finns föreningens sjötomt med brygga och bastu. Attraktivt boende med busshållplats och båtklubb inom 300 meter. Omgående tillträde möjligt. Välkommen
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

6 / 158 m2

Pris / Bud

6 250 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Parhus

Avgift

5 281 kr/mån

Kontakta mäklare

Värmdö

Ripklovägen 1

Interiör

Entréplan präglas av sociala och ljusa ytor. Det platsbyggda kvalitetsköket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som möjliggör umgänge och gemenskap vid middagar och tillställningar. Den inbjudande och praktiska köksön bildar en naturlig avgränsning för de olika zonerna och gör rummet lättmöblerat. Här ryms med lätthet både större matsalsmöblemang och soffgrupp. Via skjutdörr nås uteplats. I köket finns god förvaring bakom släta ljusa luckor i harmonisk ton och generösa arbetsytor via bänkskivor i kalksten. Full maskinell utrustning bestående av kyl och frys i fullhöjd, integrerad ugn och mikro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. 
På entréplanet inryms även modern tvättstuga, WC med dusch samt sovrum/gästrum/arbetsrum.

På övre plan finns den privata sovrumsdelen bestående av tre sovrum, badrum samt bostadens andra vardagsrum. Master bedroom har både walk in closet och utgång till stor balkong. Härifrån leder en spiraltrappa upp till takterrassen i höjd med trädtopparna med sol från morgon till kväll. Cirka 25 kvadratmeter terrass ger plats för matgrupp, grill och solstolar.

Till bostaden hör två egna parkeringsplatser samt ett separat förråd om ca 4,7 kvm.

Förening

Brf Strömma 24 består av 16 parhus om 158 kvm vardera fördelade i åtta huskroppar. I föreningen finns även åtta stycken studiohus mellan 33-44 kvm. 

Gemensamma utrymmen:
- Föreningen äger en separat sjötomt på badrocksavstånd från husen. Här finns en brygga för bad
- Föreningsförråd med plats för cyklar och trädgårdsredskap

Område

En plats i skärgården med naturen utanför dörren och närhet till innerstaden

Strömma har ett unikt läge i hjärtat av Stockholms skärgård. Detta gör att boende i området kan njuta av närheten till vackra naturmiljöer som bjuder in till både motion och rekreation. Här kan man bada i både hav och sjö, spela golf, promenera eller ta sig med båt ut i ytterskärgården över dagen. Båtklubben ligger endast ett stenkast bort.

Strömma kanal har en lång historia med anor från 1800 talet, kanalen är en del av farleden som förbinder Baggensfjärden med Kanholmsfjärden och har länge varit en plats för sommargäster. Här ligger Strömma Krog och Kanalbar som med sin omtyckta restaurang har skapat en pulserande samlingsplats i skärgården. Trots det naturnära läget finns alla moderna bekvämligheter inom räckvidd. I närheten av Strömma Arkipelag finns Fågelbro Golf & Country club, Wermdö Golfklubb och Gustavsbergs centrum som erbjuder ett stort utbud av service. Kommunikationerna till innerstan samt övriga delar av Nacka är goda då man med ett par minuters promenad når bussplatsen Strömma som på cirka 35 minuter når Slussen.