Östermalmstorg

Nybrogatan 21

Arkitektritad och exklusiv lägenhet från Oscar Properties projekt i absolut toppskick. Nu finns äntligen en optimalt planerad etta till salu. Möjlighet att bygga ett loft tack vare takhöjden. Skräddarsydd design och genomgående högkvalitativa materialval. Våningskänsla i yteffektivt format. Bo med Östermalmstorg och Nybroviken som närmsta grannar.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 28 m2

Pris / Bud

3 995 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

1 407 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Östermalmstorg

Nybrogatan 21

Det interiöra konceptet innefattar att alla väggar målats med en hög bröstning i en varmgrå ton. Släta undertak i ljus kulör. Befintliga fönster renoverades med ny beslagning, tätningslister och målning i varmgrå kulör. Nytt glas monterades med beaktande av gällande ljud- och energikrav. Ljuspigmenterad fiskbensparkett i alla rum utom våtrum. Trösklar i trä som behandlas lika golv. För projektet unikt framtaget snickerikök med platsmålade luckor i ljusgrå kulör. Bänkskivor i ljusgrå marmor, med underlimmad ho i rostfritt stål. Integrerad köksfläkt i överskåp.

I hallen finns en hatthylla med stång samt platsbyggda garderober. Samtliga snickerier i ljusgrå kulör lika kök.

Materialet i badrummet är genomgående ljusgrå marmor. Här har man velat skapa en känsla av ett gammaldags puderrum i modern tappning. Elburen komfortgolvvärme. Dold rördragning. Golv i ljusgrå marmor. Specialritat spegelskåp med förvaring ovan handfat. Duschplats med glasvägg i klarglas och blandare från Dornbracht samt tvättpelare.

Till den här lägenheten hör ett källarförråd. 

Nybrogatan 19-21 uppfördes i början av 1900-talet som Sofi Almquists skola. Byggnadens form har drag både av nyklassicism och nyrenässans, men med tydlig inspiration av jugend. Husets arkitektur är typisk för tidens borgerliga och smakfullt utsmyckade ideal.
Byggnaden innehåller sammanlagt 49 bostadsrättslägenheter samt viss lokalyta i två plan. Brf Riddaren 5 registrerades hos bolagsverket 2016 och Oscar Properties har konverterat denna vackra sekelskiftesfastighet till moderna bostäder. För mer information se den ekonomiska planen.
I föreningen finns cykelförråd, soprum, barnvagns/rullstolsrum.

Föreningen äger marken. 

Nybrogatan 21 är en adress i händelsernas centrum. Dramaten, Nybrokajen, Strandvägen, Norrmalmstorg, Stureplan och Östermalmstorg – allt bara en eller ett par minuter bort. 

Butikerna, restaurangerna, kulturen och människorna ligger alla inom räckhåll; ett läge som bäddar för det spontana. Samtidigt – så fort du kommer ett kvarter bort från Birger Jarlsgatan så lugnas tempot och stämningen förändras, från citykänsla till bostadskvarter av Östermalmskaraktär. Promenera Nybrogatan upp och ner en vanlig vardag och du kommer märka vilken unik och personlig stämning som präglar detta klassiska stråk.

 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Ekonomisk plan

Stadgar

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område