Vasastan/Norrmalm

Ruddammsbacken 28

Insynsskyddat läge med utsikt mot grönska och stad så finner du denna optimalt planerade 2:a med stor solig balkong. Belägen på gränsen mellan Östermalm och Vasastan. I fastigheten finns allmänna utrymmen såsom gym och Biograf. Kök och vardagsrum i social öppen planlösning samt med glasade pardörrar mot balkong. Stilrent platsbyggt kök från Kvänum. Rymligt badrum med golvvärme och tvättpelare. Rofyllt sovrum med garderobsvägg och fönster mot grönska.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 43 m2

Pris / Bud

3 695 000 kr
Senaste bud: 4 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

2 383 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Vasastan/Norrmalm

Ruddammsbacken 28

Interiör

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och hallmöbel.
Från hallen nås lägenhetens stilrena badrum. Uppvärmt golv i matt off-white mosaik samt väggar i samma utförande och vitmålat. Tvättställ från Duravit med stor väggspegel ovanför och specialritad hylla från Kvänum. Dusch, wc, handdukstork och tvättpelare.
Generöst vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffa och stort matsalsbord för många gäster. Via glasade pardörrar når man lägenhetens rymliga balkong i sydvästläge. Skapar ett extrarum om sommaren. Fritt läge mot grönska och stad.
Stilrent och påkostat kök, specialritat från Kvänum. Släta luckor lackerade i varmgrå ton samt bänkskiva och stänkskydd i grå kompositsten. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och spisfläkt.
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt praktiska inbyggda garderober, även dessa från Kvänum. 
Samtliga väggar i lägenheten är vitmålade och på golvet ligger vitpigmenterade askgolv. 

Till lägenheten finns ett förråd. Tv och bredband ingår i avgiften. 

Förening

Högt upp på Ruddammsbacken med utsikt över hela innerstaden ligger Biografen. Fastigheten är byggd 1939 i tidsenlig arkitektur och byggdes 2014 om till bostäder, av Oscar Properties. Föreningen består av 77 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 5 st parkeringsplatser (varav en är handikapplats). I fastigheten finns en biograf, hundspa, barnvagnsrum, samt gym. Tv, IP-telefoni och bredband finns i fastigheten via Ownit. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet. Föreningen är äkta och äger marken.

Fastigheten ligger på kort avstånd från Lill-Jansskogen, Norra Djurgården, Brunnsviken och Hagaparken, men också nära stadens liv och puls.

 

Fastighet

Ruddammsbacken 28 är en adress som står med foten i tre stadsdelar. Biografen är byggd 1939 i tidsenlig arkitektur, perfekt lämpad för bostäder. Huset ligger på kullen mellan Norra Djurgården och Vasastan, men området tillhör Östermalm. Oscar Properties utvecklar och förädlar husets många kvaliteter till ett modernt storstadsboende med mycket karaktär och känsla.

I Biografen finns även ett gym, en bio man kan boka, cykelrum, barnvagnsrum samt hundspa där man kan tvätta av hunden. 

Tack vare Biografens höga och lugna läge känns det som att befinna sig i en småstad i staden. Styrkan med detta läge är, utöver utsikten, närheten till naturen: Lill-Jansskogen, Brunnsviken och Hagaparken ligger alla inpå knuten. Här finns gott om löpspår, strövområden, en småbåtshamn samt vintertid möjlighet till skridskoåkning på Brunnsviken. Samtidigt är det bara ett par 100 meter ner till Valhallavägen och Birger Jarlsgatan.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt