Södermalm

Åsögatan 166

JURIDISK PERSON GODKÄNNS. Exklusiv nybyggd tvåa med kungsbalkong och balkong i två väderstreck. Sällskapsrum och kök i öppen planlösning med utgång till kungsbalkong i sydvästläge. Från kungsbalkongen har man härlig vy över takåsarna och Södermalm. Rymligt sovrum med utgång till balkong mot gård. Besök gärna projekthemsidan www.nock25.se för mer information.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 49 m2

Pris / Bud

5 900 000 kr

Visning

  • Välkommen på visning!

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

1 464 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Södermalm

Åsögatan 166

Ett kort stenkast från Nytorgets mysiga muller genomförs ett av Södermalms just nu mest spännande bostadsprojekt. Den stolta sekelskiftfastigheten i hörnet Åsögatan 166/ Renstiernas Gata 25 kompletteras med 21 st nybyggda bostäder byggda ovanpå den befintliga byggnaden, uppe bland taknockarna. Här har man utformat lägenheter med optimala planlösningar, hög standard och stilrena materialval. Många lägenehter har härliga glaspartier och balkong. Den befintliga fastigheten har en vackert putsad fasad, vackra takfriser och många andra äldre och vackert bevarade detaljer. Projektet erbjuder 1-3 rok om 20-83 kvm. JURIDISK PERSON godkänns som köpare. 

Interiör

I Nock blandas levande och varma material för att skapa en ombonad, klassisk och lyxig känsla. Här blandas den Sydeuropeiska sekelskiftslyxen med svensk nutid. Naturliga och mättade färgar kontrasterar mellan ljust och mörkt vilket skapar ett slags spännande lugn. Ett exempel är den rökta eken i fiskbensparketten som skapar en ny mystik i det annars klassiska träslaget. Den rökta eken kommer även in i köksluckorna som är specialframtagna för projektet. Spis, induktionshäll och köksfläkt i köket är alla från den italienska prestigetillverkaren Bertazzoni vilket matchar bra med köksbänken som är i exklusiv Carraramarmor. Väggar och snickerier går alla i samma kalkgrå nyans.

image

SoFo

SoFo började som en ordlek med syftning på South of Folkungagatan. Idag har området växt och namnet gått från att vara en slogan till att bli en vedertagen benämning på några av Stockholms mest trendkänsliga gator och kvarter. Namnet är en anspelning på trendiga SoHo på Manhattan och beskriver en levande stadsdel med en ung, nyfiken befolkning. Ett område där gatorna söder om Folkungagatan är hem åt eftertraktade bostadskvarter, mysiga barer, hippa restauranger och många mode- och designbutiker.

Upptäck detta område