Nacka

Tollareslingan 5

Pågående

Nu kör vi en höstkampanj på våra 4or och 5or. Tillträde flexibelt. Först till kvarn! Fritt belägen och unik fyra (nr 31-1302) med alla rätt. Vinterträdgård, burspråk och stor balkong i soligt västerläge. Generöst vardagsrum i öppen planlösning med det stilrena köket. Två till tre sovrum, två badrum samt gott om förvaringsutrymmen. Projektet VYN erbjuder 96 unika lägenheter innefattande allt från yteffektiva studios till rymliga lägenheter om sex rum och kök. Bostäderna kombinerar klassiska värden med moderna inslag och har ritats för att maximera utsikten över vatten och natur. Dessutom får många lägenheter balkong, orangeri och ett eget burspråk. Bostäderna i markplan får egna uteplatser och lägenheterna högst upp får privata takterrasser. Utsikt och närhet till vatten, grönska och himmel är några av de starkaste skälen till att många vill bo i Tollare. För utbud och mer info se www.vyntollare.se.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 113 m2

Pris / Bud

6 330 000 kr

Visning

  • Anmäl intresse på www.vyntollare.se för mer information

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

5 185 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Nacka

Tollareslingan 5

Interiör

Husens exteriör är en flört med omgivningens tallar och bergsknallar med färgstarka, mörka och delvis lite grova material, medan insidan är mer förfinad och ljus. Här är inspiration hämtad av den svala färgskalan i himlen och vattnet i Tollare. Kalksten, blågrå nyanser och ljusa träslag är basen i lägenheterna.

Anslaget är minimalistiskt och avskalat med rena enkla linjer, släta och äkta material och sammanhållna kulörval. Men formen är samtidigt användarvänlig med stora breda handtag, kroklister i kök, badrum och hallar. Det här är en inredning som tål att användas och leva i, inte bara att titta på. En inredning som känns trygg och ombonad, men samtidigt är smart och funktionell.

Den som bosätter sig i VYN ska känna en tydlig kontakt med Nackas natur och Lännerstasundets vatten. Stora fönster, balkonger och burspråk ger mycket ljus med fantastiska utblickar mot omgivningarna. Tillsammans med en inredning som är både lättanvänd och skämmer bort formmässigt blir VYN ett av Stockholmsområdets bästa boenden.

Område

Ett boende nära vattnet

Tollare ligger i Nacka, på södra delen av Boo-halvön. Här byggs ett helt nytt bostadsområde för ett aktivt, socialt och friluftsbetonat liv fram. Tollare kommer att bli ett område där den konstanta närheten till vatten kombineras med liv och rörelse.

Kring bostäderna byggs torg och gator med levande småstadskänsla och nere vid kajen kommer det att finnas restaurang, badplats och båtplatser. Området har blivit mycket populärt bland barnfamiljer som uppskattar närheten till natur, vatten och förskolor.

Om du drömmer om ett liv där du hinner ta morgondopp innan frukost, äta middag nere vid strandserveringen eller ta en skogspromenad med familjen på helgen är Tollare en fantastisk plats att förverkliga detta på.

Övrigt

Ett modernt boende 100 meter från vattnet
VYN består av fyra hus av gemensam karaktär i Tollare i södra Nacka. Husen ligger på en höjd med utsikt mot vattnet, omgiven av skog och grönska. Med hjälp av burspråk, vinterträdgårdar, balkonger, terrasser och uteplatser suddas gränsen mellan inne och ute bort. De två takterrasserna som föreningens medlemmar har tillgång till ligger högt med magnifik vy och nere på den lummiga gården mellan husen finns plats för småbarnslek, avkoppling och umgänge.

Ett boende långt ifrån standardiserad nyproduktion
Prisbelönta Utopia Arkitekter har ritat VYN och alla 96 lägenheter har planerats för att maximera ljusinsläpp och utsikt över den vackra naturen. Unikt i detta projekt är även att alla 96 lägenheter är olika, dvs ingen lägenhet är den andre lik. Med sin skifferfasad och sina kopparburspråk kommer att VYN att stå ut i området men samtidigt smälta in i naturen.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Ekonomisk plan

Projekthemsida

Sök garageplats

Nacka

Tillbaka till projektet