Färingsö

Villa Äppeltuna, Färingsö

Huset om totalt 194 kvm präglas av ett modernt formspråk med vit puts, svart fönsterinfattning och svart tak. Välplanerade ytor med generöst ljusinsläpp, smakfullt grått kök och stilrena badrum. Stor terrass i väster med gott om plats för sittmöbler. Villan erbjuder ett bekvämt boende i lantliga och grönskande omgivningar ca 35 minuters restid till Stockholm City.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

7 / 194 m2

Pris / Bud

7 995 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Biarea

0Kvm

Tomtarea

1 161Kvm

Kontakta mäklare

Färingsö

Villa Äppeltuna, Färingsö

Interiör

Entréplan: Smakfullt grått kök från Vedum med full maskinell utrustning från Bosch. Generöst vardagsrum med braskamin från Contura. Stor matplats med utgång till terrassen. Två sovrum varav det större har klädkammare och utgång till terrassen. Stilrent badrum med grå kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch. Groventré/tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, frånluftsvärmepump och ingång från husgaveln. Hall med klinkergolv. Vattenburen golvvärme. Trappa till övre plan.

Övre plan: Mycket välplanerad yta med allrum som med fördel kan nyttjas som TV-rum eller barnens spelrum. Allrummet har en öppen del ned mot entréplanet. Tre sovrum vara det större har plats för arbetsdel och klädkammare intill. Sobert badrum med grå kommod, spegelskåp, sidoskåp, handdukstork och badkar.

Huset är totalt 194 kvm varav boarea är 174 kvm. Huset köps nyckelfärdigt och tomten har sådd gräsmatta, flera uppvuxna fruktträd och grusad uppfart.

Hustillverkare är Trivselhus. Uppvärmning via frånluftsvärmepump kopplat till vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Vitpigmenterad ekparkett. Tilluft via ventiler i yttervägg samt mekanisk frånluft. Kommunalt V/A och Telia öppen fiber kommer vara indraget i huset vid inflyttning. Inga inteckningar finns för fastigheten. För vidare information om material och utförande - vänligen se dokument under rubriken "Ladda hem dokument".

Möjlighet finns att uppföra, som tillval, ett dubbelgarage med plats för en stor relax med bastu, SPA-bad och WC. Det finns dessutom möjlighet att inreda en heltäckande övervåning som allrum eller förvaring. Se dokumentet "Garage" under rubriken "Ladda hem dokument". Se de två exempelbilderna i bildserien.

Tomten kan ses på egen hand. Kontakta mäklaren för möte med entreprenören. Beräknat tillträde är ca 1 år från tecknande av köpeavtal.

Fyra förskolor och flera grundskolor finns i närheten. Närmaste skola är Skå skola som ligger i lantlig och idyllisk miljö på ca 4 minuters promenadavstånd. Eleverna går från förskoleklass till skolår 3. Fritids finns även. Vägbeskrivning till skolan finns med i bildserien.

Svanängens Förskola ligger ca 1,2 km från fastigheten och Tappströmsskolan ca 5,5 km från bostaden.

Ett stenkast bort finns Tuna busshållplats med buss nr 338 som går direkt till och från Brommaplan. Närmaste centrum är Svanhagen, som ligger 1 km bort. Där finns service i form av en förskola, en pizzeria, ett OKQ8, en blomsteraffär, ett välsorterat ICA, en järnhandel, en bilverkstad, en maskinhthyrning flera fotbollsplaner med konstgräs, en ishockeyhall samt Troxhammar Golfklubb med tillhörande restaurang. Med bil tar det ca 10 min till Ekerö Centrum och ca 35 min till City.

Pendelbåten ”Kungshatt”, som drivs i SLs regi, trafikerar sträckan Tappström - Klara Mälarstrand.  På båten finns kafeteria och det går bra att ta med cykel ombord. Stor infartsparkeringen finns vid Tegelbruksvägen 10 i Tappström som ligger nära pendelbåten och har 99 parkeringsplatser.

För information om hur "Förbifart Stockholm" kommer att förbättra tillgängligheten till Ekerö, klicka på länken i rutan "Ladda hem dokument och ladda hem webbsidor". 

Servitut

Officialservitut vatten och avlopp, Förmån
0125-2018/81 - 1, 2019-08-05

Övrigt

Vattenskyddsområde
Akt: 0125-P08/1125
Beslutsdatum: 2008-11-25
Senaste ändring: 2020-01-14