Vasastan

Luntmakargatan 65

Mycket tilltalande hörnlägenhet i charmiga och restaurangtäta kvarter. Generöst sällskapsrum med härligt ljusflöde från två väderstreck, takhöjd om ca 3,45 m och gott om plats för både matplats och sittgrupp. Sobert, fullutrustat kök i vitt med vackra och praktiska granitskivor. Stort inbjudande sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter. Mindre barnkammare eller kontor. Stilfullt och tidlöst badrum som går i svart och vitt med stor dusch och bra förvaring. Många vackra tidsenliga detaljer bevarade från byggåret 1882.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2.5 / 78 m2

Pris / Bud

6 475 000 kr
Senaste bud: 6 400 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1 av 5

Hiss finns

Avgift

2 069 kr/mån

inkl värme, vatten och bredband

Kontakta mäklare

Vasastan

Varmt välkommen till en lägenhet utöver det vanliga belägen i en välskött fastighet från 1882. Mycket av den gamla charmen från tiden finns bevarad såsom, stuckaturer, paneler, speglade fönsternischer, franska pardörrar, dörrspeglar, fantastisk takhöjd på strax under 3.5 meter m.m.

Stort lättmöblerat hörnrum med tre stora fönster vilket gör att lägenheten badar i ljus. Pardörrar leder till det generösa sovrummet med plats för ett ordentligt arbetsbord och läshörna samt två fönster. Mycket bra förvaring via stora garderober i vinkel.

Sobert kök med vita högblanka luckor och all önskvärd utrustning. K/f, diskmaskin, mikrovågsugn, glashäll, ugn, fläkt och vackra bänkskivor i granit.

I anslutning till sällskapsrummet ligger ett mysigt litet barnrum eller om man så vill, kontor.

Mycket fräscht och tilltalande badrum med spotlights, handdukstork och dusch med glasvägg.

Välkomnande hall med rymliga garderober och plats för avhängning samt spotlights i taket.

Likvid förening som debiterar låga avgifter och har mycket bra hyresintäkter. 

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område