Östermalm

Artillerigatan 29

Såld innan omvisning. Missa inte chansen på denna perfekt renoverade minitvåa belägen mot lugn gård nära Östermalmstorg och Stureplan. Separat rymligt arbetskök samt luftigt vardagsrum och bra sovrum med två ingångar. Bra förening med låg avgift. Hiss finns.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 32 m2

Pris / Bud

3 495 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

1 926 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Östermalm

Interiör

2 trappor upp i fastigheten finner du denna mycket ljusa och väldisponerade minitvåa med närhet till bra kommunikationer och rikt serviceutbud. Välkomnande hall med förvaring i garderobsvägg. Marmor på golvet. Från hallen ansluter det stilrena arbetsköket från Kvik som är välutrustad med mycket förvaring och  kyl/frys, spis och fläkt. Vardagsrummet är mycket lättmöblerad och plats finns för både soffa och matbord Vacker fiskbensparkett på golvet och stort fönster vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Helkakelat och renoverat badrum från 2015 med ljust kakel på väggara och marmor på golvet. Vägghängd wc dusch samt infällda spotlights.

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Lägenheten är belägen med närhet till Östermalmstorg och city och samtidigt nära till promenadsstråk längs med Djurgårdskanalen. I området finns ett rikt serviceutbud av caféer, restauranger och butiker. Samtidigt nära till goda kommunikationer med tunnelbana och buss.

Förening

Brf Sjöhästen 26 förvärvade fastigheten 2004 och består av 29 lägenheter med bostadsrätt,1 lägenhet med hyresrätt och 3 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns även 10 garageplatser som hyrs ut. Tillmedlemmarnas förfogande finns en trevlig innergård samt en takterrass. Tvättstuga finns att nyttja på vinden. Fastigheten är ansluten till ComHem. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 430:- och en överlåtelseavgift om 1050:-. Överlåtelseavgiften betalas av köparen.

Renoveringar

2014 Renovering av entrédörr
2014 Renovering av fönster
2014 Renovering av fläktsystemet i tvättstuga och torkrum
2014 Installation av snörasskydd på taket och värmeslingor i stuprör och rännor
2015 Byte av takfönster i tvättstugan,torkrum och vind
2005 Stambyte
2005 Elstigar

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område