Skurusundet

Skurusundsvägen 107

Nu finns möjligheten att förvärva ett välbeläget parhus i Imolas eftertraktade projekt Terrassen på Skuru Udde med inflyttning redan i december. Huset erbjuder tre plan om totalt 167 kvm samt en stor privat takterrass med milsvid utsikt. Genomgående hög standard och genomtänkta materialval.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 167 m2

Pris / Bud

9 450 000 kr

Visning

  • Välkommen på visning!

Antal Trappor

1-3

Avgift

5 906 kr/mån

Vatten

Kontakta mäklare

Skurusundet

Skurusundsvägen 107

Norra Skuru är en del av Stockholms inlopp, där den moderna staden möter den storslagna skärgården. Precis på spetsen av Norra Skuru bygger Imola Terrassen. Ett hem med utsikt mot skärgårdens öar och en perfekt utgångspunkt när du vill bo nära både stad och bad. Här är livet lika enkelt som omedelbart.

Terrassen är både en utsiktsplats och en utgångspunkt. Gränserna har suddats ut mellan ute och inne, mellan aktiv fritid och hemtrevlig avkoppling. I en uppväxt miljö, mitt i naturen och med korta avstånd till både service och arbete är Terrassen den perfekta utgångspunkten för ett aktivt och bekvämt liv.

Husen utvecklas så att samspelet mellan ute och inne maximeras. Med generösa glaspartier möts du direkt av naturen och omgivningarna speglar också din innemiljö, naturliga material och lösningar av hög kvalitet understryker kopplingen. Terrassens 20 exklusiva bostäder (18 radhus och ett parhus) är i tre plan och på hela 167 kvm (146 + 21) med stora takterrasser och milsvid utsikt. De är byggda i suterräng med gott om plats för socialt umgänge, men har också rum för privat avkoppling. Arkitekturen är modern när det kommer till planlösningar och teknik, men är samtidigt tidlös i sitt utförande.

I det här huset finns bl.a. downlights i kök, vardagsrum, hallar, badrum och i master bedroom samt inbyggt ljud kopplat till Sonos i vardagsrum, kök och på den 45 kvm stora takterrassen. Fyra sovrum varav master bedroom med walk in closet och utgång till uteplats. Badrum på alla tre plan.

Här har du har nära till allt

Norra Skuru är ett naturskönt och vackert område väster om Skurusundet med närhet till både Stockholms stad och skärgård. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, 4H gården och cafét i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. I området, endast ett stenkast bort, planeras en ny belyst aktivitetspark att stå klar under 2019. Här kommer aktiviteter såsom tennis, boule, parkour, utegym & lekplats mm att finnas tillgängliga.

Ektorps centrum ligger fem minuter bort med bil och här finns bland annat bageriet Gateau, livsmedelsbutik, läkarmottagning och gym. Du har även nära till ett stort utbud av butiker och restauranger i Nacka Forum, Sickla Köpkvarter samt ICA Maxi. Nacka är en välskött kommun med goda resultat för skolor och annan kommunal service. Alldeles i närheten av ditt boende ligger områdets nya förskola Utskogen och Borgvallaskolan för lite äldre barn. Busshållplats finns alldeles intill bostäderna. Varje bostad har dessutom tillgång till parkering vilket ger dig alla valmöjligheter för pendling och utflykter.