Kungsholmen

Skillinggränd 5A

Likt ett townhouse med egen ingång finns denna häftiga lägenhet i 3 etage. Industriell stil och mycket generös takhöjd (ca 4 m). Totalrenoverad med exklusiva materialval, verkligen ett boende utöver det vanliga med Norr Mälarstrand som närmsta granne. Skuldfri förening på lugn enkelriktad gata.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 43 m2

Pris (Som utgångsbud)

4 950 000 kr
Senaste bud: 4 850 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

BV

Avgift

2 685 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Skillinggränd 5A

Den här lägenheten var tidigare en gammal mjölkbutik men omvandlades till bostad 2016. Lägenheten har en egen adress, Skillinggränd 5A, och egen entre. De stora fönstren är godkända brandfönster och dörren är en säkerhetsdörr från Swedoor. Larm från Verisure. Lägenheten disponeras med öppet kök och vardagsrum. Sober färgsättning med putsad tegelvägg och nylagt betonggolv med vattenburen golvvärme. Köket har luckor från Superfront och utrustat med all maskinell utrustning man kan önska. Från vardagsrummet kliver man ner till det mysiga sovrummet med heltäckningsmatta. Plats för dubbelsäng och gott om garderobsyta. En halvtrappa upp från vardagsrummet finns det exklusiva badrummet med elburen golvvärme och samma sobra färgsättning som övriga rum. Komod och förvaringsskåp med luckor från Superfront, blandare Tapvell. Generös duschavdelning och tvättpelare ryms. 

Lägenhetsytan är 43 kvm enligt föreningen. Värt dock att notera då sovrummet är en halvtrappa ner så klassas det som biyta (13 kvm) enligt gällande mätnormer. Mätbevis finns på bruksarea 43 kvm. 
   
Mycket välskött bostadsrättsförening som 2006 förvärvade fastigheten kv Munklägret 8 med adressen Skillinggränd 5. Fastigheten bebyggdes 1929. Föreningen äger den friköpta fastigheten, d v s ej tomträtt. Föreningen består av 18 st bostadsrättslägenheter om en bostadsyta om ca 1 542 kvm. Föreningen förvärvade fastigheten 2006.

Skuldfri bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och stark likviditet. Avgifterna har varit oförändrade sedan 2008.
Föreningen är en så kallad 'äkta' bostadsrättsförening och accepterar ej juridisk person vid förvärv av bostadsrätt.  Den ekonomiska förvaltningen sköts av Botema Fastighets AB.
Föreningen uttar en överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp som debiteras köparen samt en pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp. I månadsavgiften till föreningen ingår kabel-tv (basutbudet), värme och vatten. Föreningen har ett mycket generöst cykel- och barnvagnsrums, som lätt nås från framsidan av huset.
Soprum i eget hus på gården med grovsopor, elektronik, papper- och glasinsamling. I källarplanet ligger ett ljus tvättstuga med fönster ut mot föreningens förträdgård. Maskinell utrustning med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. För att boka tid finns en klassisk bokningslista.  

Renoveringar:

 

2018: OVK
2018: Renovering av källarlokal
2017: Anslutning fiberkabel
2016: Målning av fönster
2016: Spolning och filmning av stammar
2015: Renspolning och filmning, avloppssystemet
2012: Ommålning av entre och trapphus
2011: Tillbyggnad balkonger
2011: Ommålning yttertak  

För fullständiga renoveringar, se Årsredovisning.     

image

Norr Mälarstrand

I kvarteren runt Norr Mälarstrand ligger några av Stockholms mest eftersökta adresser och många av stadens vackraste hus. Här hittar du det klassiska Kungsholmen med byggnader som rester sig längs Mälaren, hus som nästan kan matcha Mälarens egen skönhet och dragningskraft. Från strandpromenaden njuter invånarna av utsikten mot Mälarens inlopp och mot söders höjder. Här har du det ikoniska Stadshuset som din granne och det nya, växande Kungsholmen som en stadig storstadspuls i bakgrunden.

Upptäck detta område