Kvarholmen

Mjölnarvägen 24

Välkommen till Kvarnholmen och denna historiska tegelfastighet på kajen. Familjevänlig 3:a med två stora balkonger och härliga sällskapsytor. Öppen planlösning och högt i tak. Stilrent badrum och rymliga sovrum. Föreningen erbjuder gym och bastu i huset, gästlägenhet samt festvåning med milsvidd utsikt.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 96 m2

Pris / Bud

5 750 000 kr

Visning

  • Ring för visning!

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

5 156 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Kvarholmen

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med 41 lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen köpte fastigheten 2014 och äger marken. Policyn är att amortera framför att sänka avgiften. De senaste åren har två amorteringar gjorts, varav den senast på 1 000 000 kr. Femårsbesiktning är nyligen genomförd på hela fastigheten utan större anmärkningar. 

Föreningen har en trivsam takterrass om ca 20 kvm med växter, utemöbler och kolgrill. Det finns även två cykelrum och ett barnvagnsrum på entréplan, ett gym, en bokningsbar bastu, en festlokal i två våningar (tornrum) samt ett övernattningsrum på entréplan som kan hyras till en kostnad om ca 200 kr/dygn.

Ett nytt gruppavtal med ComHem som omfattar TV (digitalt startutbud, LAN), bredband 100/100 mbits/sek och hemtelefon (LAN) finns i fastigheten.

Tillhörande föreningen finns 37 garageplatser. Garaget ligger i föreningens grannfastighet Qvarnen Tre Kronor och är en samfällighetsförening tillsammans med två andra föreningar (Qvarnen i Nacka och Hamnkontoret). Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 200-1 400 kr/månad beroende på om det är vanlig garageplats eller en med laddstation. I dagsläget finns några lediga platser. Vid intresse, kontakta Per Eriksson (BRF Qvarnen) via pg.eriksson@telia.com eller 073-988 87 00).

För mer info besök gärna föreningens hemsida http://www.brfsilo.se

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område