Österåker

Pågående

Välkommen till Brf Nanteshusen i klassik New Englandstil. Här byggs parhus, minivillor och studiohus med egna tomter i skärgårdsmiljö, endast 23 min från Stockholms innerstad! 400m till hav, bad- och båtplatser vid Nantesbryggan. Inflyttning Q4 2020. Säljstart och visning den 24 november.
  • Bilder
  • Intresseanmälan
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Österåker

Nanteshusen

PROJEKTET

Med direkt närhet till natur och vatten ligger detta projekt med nyproducerade parhus, minivillor och studiohus. Projektet Nanteshusen är arkitektritat i smakfull New England-stil med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa uteplatser. Här bor man med närhet rekreation och natur, badplats nås på gångavstånd och båtplats finns att hyra i närområdets båtklubbar. Goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast bort som dagtid trafikeras fler gånger per timme. Bilväg endast 23 minuter till Stockholms innerstad och 15 minuter till Täby Centrum med sitt stora utbud av service. Föreningen består av 24 bostäder. 

PARHUSEN

Parhusen har egen tomt med rymlig altan, gräsmatta och parkering. Entréplan erbjuder stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med två utgångar till uteplatsen. Vackert kök från HTH med gråa luckor och betongmönstrad bänkskiva som möter stänkskydd av kakel med infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror från Siemens.

Smakfullt inredda badrum med stilrena vita luckor från Vedum i båda planen varav ett med badkar. På nedre plan finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum vid behov. På övre plan finns tre - fem sovrum varav master bedroom med walk-in closet.

MINIVILLAN

Minivillan om totalt 54 kvm är byggda i en vacker tidlös stil med stora spröjsade fönsterpartier upp till nock. Mellan kök och vardagsrum är det en öppen planlösning samt en rejäl takhöjd på över 4 meter. På nedervåningen hittar du även master bedroom och den 14 kvm stora övervåningen lämpar sig både till ytterligare ett sovrum eller varför inte ett mysigt tv-rum med utsikt. Den rymliga altanen om 30 kvm nås både från kök och sovrum. Badrum i stilrena färger med dusch, handukstork och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till minivillan hör två p-platser och förråd på den egna tomten.

 

 

STUDIOHUSEN

Studiohuset har två rymliga uteplatser varav ett med skärmtak och egen parkering. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från golv till tak och genomgående mattlackad ekparkett. Entréplan erbjuder sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till uteplatsen. Vackert kök från HTH med gråa luckor och betongmönstrad bänkskiva som möter stänkskydd av kakel med infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd kombinerad ugn och mikro, kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Samtliga vitvaror från Siemens. Via trapp nås loftet som rymmer både dubbelsäng och förvaring. Smakfullt inrett badrum med stilrena vita luckor från Vedum. Till studiohuset hör 2 p-platser och förråd. 

Adress: Athos Väg 13, Österåker

Ansvarig mäklare 

Mathias Ringberger

+46 (0)707 53 61 48

mathias.ringberger@alexanderwhite.se