Kungsholmen

Fridhemsgatan 9

Tilltalande 2,5a i högt läge med stor terrass i eftertraktade Posthuset. Stora fönsterpartier i fil skapar ett kvalitativt boende som badar i ljus och erbjuder härlig rymd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en rymlig walk in closet som likväl kan disponeras som ett extra sovrum. Kontakta mäklaren för mer information!
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2.5 / 63 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

7

Hiss finns

Avgift

3 307 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 9

Förening

Brf Posthuset bildades 2006 och har god ekonomi och amorterar regelbundet på sina lån. Det finns per idag inga avgiftsändringar beslutade. Föreningen består av 62 bostadsrätter (5 112 kvm) och en uthyrd lokal (1 051 kvm). I lokalen bedrivs verksamhet av Posten. Fastigheten var tidigare kontors- och utbildningslokaler och genomgick en omfattande renovering som blev klar sommaren 2006 där avloppsstammar i kök och badrum är byttes. Trapphus renoverades. Nytt tak lades då huset utökades med ett våningsplan. Fönster renoverades och fick 3-glas. balkonger ska renoveras vilket ligger inom budget. Inga beslutade avgiftshöjningar. Huset är K-märkt.

Föreningen följer underhållsplan. Bl.a. löpande fönstermålning, renovering av hiss, renovering/målning av entréer samt löpande generellt underhåll. Com Hem är leverantör av kabel-TV och bredband 1000 Mbit distrubieras av Stockholmsstadsnät och ingår för närvarande i avgiften. Kombinerat cykel- och barnvagnsrum. Litet hobby-/snickarrum. Gemensam tvättstuga i ingång Fridhemsgatan 9. Det finns 9 stycken garageplatser för bilar och två för MC. Garageplats kostar 2.000 kr. Juridisk person godkänns inte som medlem. För ytterligare information läs gärna föreningens egen hemsida www.brfposthuset.se samt bifogad årsredovisning.

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område