Vasastan

Rehnsgatan 15 - Garage

UNIK MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRVA ETT NYRENOVERAT GARAGE OM 550 KVM, 18 PLATSER OCH UTRYMME FÖR CA 30 BILAR. Garaget är upplåten med bostadsrätt. Juridisk person godkänns som köpare. Attraktivt centralt Cityläge vid Sveavägen.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 550 m2

Pris / Bud

21 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Garage

Hiss finns

Avgift

10 058 kr/mån

Kontakta mäklare

Vasastan

Rehnsgatan 15 - Garage

Interiör

Garaget upplåts med bostadsrätt och omfattar ca 550 kvm och 18 platser. Nyttjas hela garaget finns utrymme för ca 30 bilar. Platserna är i storlekarna från 7 kvm till 43 kvm och framgår av bilagd planritning. Snittytan för platserna är 16,5 kvm. Garaget är i ett utomordentligt gott skick och en genomgående renovering har nyligen skett med bl. a. nytt betonggolv, nya ytskikt, ny ventilation, ny LED belysning, fyra nya avloppsbrunnar, ny elektrisk garageport med fjärrkontroll m.m. I garaget finns ett stort förråd, en wc, en vattenkran vid plats R samt fyra skåp vid nedfarten/uppfarten. Eluttag finns vid respektive platser; D och E, G och H, N och O samt P och Q. I bifogad pdf "Planritning garaget" finns ytor för respektive plats.

Garaget kan tillträdas tomställt från och med 1/6 eller omgående med befintliga hyresgäster. Föreningen tillåter enbart parkeringsverksamhet.

Överlåtelsen sker av aktiebolaget Garaget Diana AB som äger bostadsrätten.

Kontakta ansvarig mäklare för visning, 070-753 61 48.

Centralt läge med ett brett kundunderlag i form av boende i området samt flertalet företag. Nära till kommunikationer med T-bana och buss.

Fastighet

Mycket välskött fastighet där bl. a. följande åtgärder har utförts; stambyte 1993, byte av fjärrvärmecentral 2009, el-stigarbyte 2010 och stamspolning 2014.   

Förening

Föreningen förvärvade fastigheten år 1998 och upplåter 45 lägenheter och 2 lokaler med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen redovisar ett överskott och ett positivt kassaflöde för inkomståret 2018. Vidare redovisas även en mycket låg belåning om 1 677 kr/kvm.  Föreningen är äkta och äger marken. 

Föreningen debiterar en överlåtelseavgift (1 182 kr) om 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift (473 kr) om 1 % av prisbasbeloppet.

 

  

image

Observatorieområdet

Mellan Norra Bantorget och Odenplan ligger ett område med mycket innerstadskänsla och som alltid har präglats av sina utbildningsinstitutioner och sin storstadspuls. Observatorieområdet hyser flera skolor, många restauranger och allt från små retrobutiker till Gunnar Asplunds världskända stadsbibliotek. Denna del av Norrmalm kan ibland kännas som en liten stad i staden, en plats där du kan hitta det mesta, men där du också har nära till allt det andra.

Upptäck detta område