Södermalm

Åsögatan 166

JURIDISK PERSON möjlig. Väldisponerad nyproducerad vindstrea om 78 + 10 kvm med fantastisk vy över Stockholm. Sällskapsrum och kök i öppen planlösning med utgång till stor altan med utsikt mot Sofia Kyrka i syd. Rymligt master bedroom med platsbyggd förvaring samt ett mindre sovrum/arbetsrum. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt genomgående påkostade och smakfulla materialval. Besök gärna projekthemsidan www.nock25.se för mer information.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 78 m2

Pris / Bud

10 900 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

7

Hiss finns

Avgift

3 267 kr/mån

Värme, vatten, kabel-tv

Kontakta mäklare

Södermalm

Ett kort stenkast från Nytorgets mysiga muller genomförs ett av Södermalms just nu mest spännande bostadsprojekt. Den stolta sekelskiftfastigheten på Renstiernas gata kompletteras med 21 st nybyggda bostäder byggda i tre plan ovanpå den befintliga byggnaden, uppe bland taknockarna. Här har man utformat 1:or till 4:or med optimala planlösningar. Många av lägenheterna har härliga glaspartier och stora altaner eller balkonger. Den befintliga fastigheten har en vackert putsad fasad, vackra takfriser och flertalet andra äldre och vackert bevarade detaljer. Lägenheterna på det sjunde och högst belägna planet står nu klara för inflyttning.

Från sjunde och översta våningen har man en storslagen utsikt över Södermalm och Skeppsholmen. I lägenheten blandas levande och varma material för att skapa en ombonad, klassisk och lyxig känsla. Inredningsarkitekten har kombinerat den Sydeuropeiska sekelskiftslyxen med svensk nutid på ett mycket smakfullt sätt. Naturliga och mättade färger kontrasterar mellan ljust och mörkt vilket skapar ett slags spännande lugn. Ett exempel är den rökta eken i fiskbensparketten som skapar en ny mystik i det annars klassiska träslaget. Den rökta eken kommer även in i köksluckorna som är specialframtagna för projektet. Spis, induktionshäll och köksfläkt i köket är alla från den italienska prestigetillverkaren Bertazzoni, vilket matchar bra med köksbänken som är i exklusiv Carraramarmor. Väggar och snickerier går alla i samma kalkgrå nyans. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område