Stockholm

Sigtunagatan 11

Välkomna till denna exklusiva 3:a i på attraktiva Sigtunagatan! Med en takhöjd på ca. 3,3 meter, stora, speglade och bågformade fönster i fil, välbevarade detaljer från byggåret såsom takrosetter, stuckatur och höga golvsocklar är denna gamla butikslokal något utöver den vanliga! Lägenheten, som mer känns som en våning, är bra planerad, genomgående och omsorgsfullt renoverad med mycket bra förvaring.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 85 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

nb

Hiss finns

Avgift

5 010 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Stockholm

Sigtunagatan 11

Interiör

HALL

Välkomnande hall med goda utrymmen för avhängning av ytterkläder. En garderobsvägg med platsbyggda dörrar ger bra förvaring och innehåller även en tvättpelare. På golvet ligger en vacker enstavsparkett i ek genomgående i lägenheten.

KÖK
Påkostat kök från Häcker med en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring bakom ljusa köksluckor och bra arbetsyta på bänkskiva i kalksten.
Köket är fullt utrustat med två integrerade kyl/frys, stor vinkyl, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt induktionshäll med tillhörande fläkt. Trevlig matplats intill två fönster med djupa, speglade och bågformade nischer.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med fyra stora fönster med djupa, speglade och bågformade nischer som ger ljus och ännu mer rymd. Den generösa takhöjden framhävs ytterligare av den platsbyggda bokhyllan. Här finns gott om plats för både mysigt soffhäng och övrigt möblemang. I taket finns integrerad belysning med dimmers.

MASTER BEDROOM:
Lugnt och tyst sovrum mot innergården. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt en garderobsvägg som ger bra förvaring.

SOVRUM:
Mysigt rum med massor av karaktär! Ett stort bågformat fönster med djup nisch gör rummet ljust. Här finns plats för säng, byrå och annat möblemang.

BADRUM
Från den inre hallen nås badrummet med stilrena materialval. Badrummet är utrustat med golvvärme, infällbar glasvägg mot duschutrymme, handdukstork, spegel med belysning, kommod samt WC.

Fastighet

Bf Solid u.p.a.
Bf Solid u p a består av 32 lägenheter och är en stabil bostadsförening med låg skuldsättning. En bostadsförening lyder under lagen om ekonomisk förening samt föreningens stadgar. Detta påverkar inte beskattningen eller möjlighet till uppskov av vinsten vid försäljning och lägenheten är belåningsbar.
Bf Solid u p a är en äkta förening som bildades 1908 och äger marken/ tomten.

Genomförda renoveringar:
2018-19 Omläggning av tak.
2017 Fönsterrenovering.
2015 Målat om lägenhetsdörrar utvändigt.
2014 Målat om i trapphus.
2013 Putsarbete fasad.
2011 Fjärrvärmecentral. Renovering och målning av yttertak.
2005-2010 Stambyte (alla stammar är bytta under de senaste 30 åren).
1997 Kökstammar.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en liten lägenhet som man kan boka när man behöver fler sängplatser. Hyran är fn 100 kr./dygn.
Barnvagnsrum finns i gårdshuset.
Cykelförvaring finns på gården eller i gathusets källare.
Tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Leverantör av Kabel-Tv/ Bredband: Sthlm Stadsnät.

Föreningen tar ut en blomavgift på 500 kr/år som återfås vid medverkan av föreningens vår-eller höststädning.

image

Centrala Vasastan

Vasastan är ett av Stockholms mest eftertraktade områden när det kommer till att bo och leva. Varför blir uppenbart oavsett om du promenerar längs Odengatan, besöker Röda bergen, bokar bord på någon av restaurangerna eller väntar på bussen vid Vanadisplan. I Vasastaden finns nämligen ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. Här finns också kvarter efter kvarter med vackra hus från 1800-talet och framåt. Hus och lägenheter som erbjuder både klassiska kvaliteter och moderna bekvämligheter.

Upptäck detta område