Gärdet

Östhammarsgatan 70-72

I det populära projektet Tegeludden ligger denna mycket attraktiva 1:a om 24 kvm med trevlig uteplats och mycket bra planlösning. Fastigheten har ett perfekt läge alldeles invid Kampementsbadet och Ladugårdsgärdet. Exklusivt, platsbyggt & välutrustat kök i öppen planlösning mot ljust allrum med stora fönster. Mycket sobert badrum med dusch och kombitvättmaskin. Lägenheten genomsyras av exklusiva och naturliga materialval såsom, Carrara marmor, läder och vitpigmenterad ek.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 24 m2

Pris / Bud

2 650 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

entréplan

Hiss finns

Avgift

1 534 kr/mån

Kontakta mäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 70-72

Interiör

Perfekt planerad lägenhet i det nya projektet Tegeludden som färdigställdes i somras i regi av Aros Bostad. Området är mycket expansivt och har väldigt mycket att erbjuda. Lägenheten ligger i markplan med egen uteplats. Stort ljust allrum med ett sobert topprustat kök som är platsbyggt av Lappvattnets snickeri med bänkskiva i Carraramarmor. Stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen. Stilfullt badrum även det inrett i Carrara marmor med dusch och inbyggd kombimaskin. Golv och fönster i vitpigmenterad ek. Måttanpassad garderob och städskåp med släta dörrar i kulör lera från Lappvattnets Snickeri samt rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder. För mer beskrivning av inredningen se bifogad materialbeskrivning.

Förening

Brf Tegeludden i 10 plan varav 2 är under mark. Bostadsyta 6 432 kvm och lokalyta 107 kvm. Föreningen består av 114 lägenheter, 2 lokaler och ett garage med 56 garageplatser. Garageplatserna kostar 2000 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Källarförråd. 

Föreningen debiterar bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett s.k. "öppet nät" . 

 

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område