Östermalm

Nybrogatan 66

Välkommen till denna välplanerade och mysiga 20-tals lägenhet i en stor, trygg och skuldfri HSB förening. Bostaden erbjuder en mix av välbevarade originaldetaljer såsom fina trägolv, speglade innerdörrar, djup klädkammare och två stora spröjsade fönster med ett modernt och nyrenoverat kök. Härlig utsikt över Nybrogatan och snart kommer träden blomma precis utanför fönstren. Lägenheten ligger på en populär adress i ett av Stockholms mest uppskattade och arkitektoniskt värdefulla bostadsområden som ritades av folkhemsarkitekten Sven Wallander. Föreningen erbjuder fyra grönskande och väl omhändertagna gårdar med sittplatser, spa med bastu samt en samlingslokal med pingisrum.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1.5 / 44 m2

Pris / Bud

4 495 000 kr
Senaste bud: 4 530 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

1 235 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 66

Interiör

HALL

Välkomnande hall med goda möjligheter till förvaring i klädkammare. Säkerhetsdörren bidrar till ett tyst och tryggt boende.

KÖK
Det välplanerade köket renoverade 2018 med klassisk marmorskiva mot sobra ljusgrå luckor. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, kolfilterfläkt, kyl/frys samt ett vackert och välbevarat serveringsskåp.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum. Luftig och öppen lösning mot köket. Här finns en platsbyggd bokhylla samt gott om plats för soffgrupp och annat möblemang.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och de platsbyggda garderoberna ger bra förvaring.

BADRUM
Badrummet är kaklat i sandsten och är utrustat med tvättmaskin.

Fastighet

HSB:s Brf Bävern är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 232 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. I föreningen finns även 10 hyresrättslokaler som årligen inbringar cirka 2 Mkr (ÅR 2018).

Föreningen förvärvade fastigheten i samband med byggnationen 1927 och äger marken.

Föreningen är skuldfri och har en stark kassa om nästan 6 Mkr.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 656 kr som betalas av säljaren.
Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 710 kr per pantsättning.

Juridisk person accepteras ej som köpare.

Se föreningens hemsida för mer information http://www.hsb.se/stockholm/bavern

Föreningens medlemmar ska vara medlemmar i HSB.

 Kabel-TV och telefoni levereras via Com Hem. Bredband levereras via Com Hem alt. bredbandsbolaget (Styrelsen har upphandlat nytt gruppavtal för TV, internet och fast telefoni. Gruppavtalet börjar gälla 1/4-2020).

Område

Här bor man med närhet till det mesta som stadsdelen har att erbjuda. Stadions tunnelbanestation ligger alldeles runt hörnet och med promenadavstånd till både citypuls och naturen i Lill-Jansskogen och Djurgården som erbjuder vackra promenad- och joggingstråk

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område