Södermalm

Åsögatan 166 - 1502

Mycket väldisponerad hörntrea med sällskapsrum och kök i öppen planlösning mot vardagsrum med fint hörnläge mot Åsögatan/Renstiernas Gata. Två bra sovrum samt rymligt badrum med tvättmaskin. Låg avgift i förening med stabil ekonomi. Besök projekthemsidan www.nock25.se för mer information och aktuellt utbud.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 55 m2

Pris / Bud

5 490 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

2 117 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Södermalm

Åsögatan 166 - 1502

Ett kort stenkast från Nytorgets mysiga muller genomförs ett av Södermalms just nu mest spännande bostadsprojekt. Den stolta sekelskiftfastigheten på Renstiernas gata kompletteras med 21 st nybyggda bostäder byggda ovanpå, uppe bland taknockarna. Här har man utformat små lägenheter med optimala planlösningar. Många har härliga glaspartier och stora altaner. Den befintliga fastigheten har en vackert putsad fasad, vackra takfriser och många andra äldre och vackert bevarade detaljer.

Här blandas levande och varma material för att skapa en ombonad, klassisk och lyxig känsla. Här blandas den Sydeuropeiska sekelskiftslyxen med svensk nutid. Naturliga och mättade färgar kontrasterar mellan ljust och mörkt vilket skapar ett slags spännande lugn. Ett exempel är den rökta eken i fiskbensparketten som skapar en ny mystik i det annars klassiska träslaget. Den rökta eken kommer även in i köksluckorna som är framtagna av Birch & Wood. Spis, induktionshäll och köksfläkt i köket är alla från den italienska prestigetillverkaren Bertazzoni vilket matchar bra med köksbänken som är i exklusiv Carraramarmor. Väggar och snickerier går alla i samma kalkgrå nyans.

image

Katarinakvarteren

Katarinakvarteren kantas av Stadsgårdskajen, reser sig ovanför Slussen och erbjuder Stockholms kanske vackraste utsikt. Från Södra Teaterns terrass kan alla beundra Gamla Stan, Skeppsholmen och resten av den centrala storstadens skönhet. Om man vänder sig mot öster och tar sig inåt upptäcker man sedan ett område fullt av små krogar, butiker och trevliga bostadshus. Ett område som är väldigt mycket Södermalm, men som också har ovanligt lugna delar för att vara just detta.

Upptäck detta område