Östermalm

Grevgatan 49

Med attraktivt läge på Östermalm finner ni detta arkitektritade boende i högt och fritt läge mot grönskande innergård. Här erbjuds smart förvaring, optimalt planerade kvadratmeter, sovalkov med skjutdörrar, badrum med tvättmöjligheter och fint öppet kök med rymlig matplats invid trevligt burspråk. Snyggt betonggolv med golvvärme återfinns i hela lägenheten. Bra belysning via skenfästa spotlights i tak. Platsbyggd dekorationsspis och inbyggt ljudsystem från Bose höjer trivselfaktorn ytterligare. Trevlig innergård med utegrupp och grillmöjligheter för föreningens medlemmar. Utmärkt läge med promenadavstånd till obegränsat utbud av restauranger och shopping.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1.5 / 34 m2

Pris / Bud

3 595 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

1 815 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Östermalm

Grevgatan 49

Interiör

HALL
Välkomnande hall med stilrent betonggolv och underliggande komfortvärme som är genomgående i lägenheten. Bra förvaring för skor och ytterkläder bakom skjutdörrar.

RUM
Ljust och rymligt rum tack vare den öppna planlösningen och ett generöst fönsterparti i burspråk med utsikt över lummiga innergårdar.

Smart förvaring via walk-in-closet med hyllsystem och infällda spotlights. Djup sovalkov med plats för stor säng som kan skärmas av med skjutdörrar.

Plats för trevlig matplats precis vid burspråket med enkel access till det välplanerade köket.

Köket är utrustat med varmluftsugn med kombinerad mikro, spishäll, integrerad diskmaskin och bra förvaring bakom släta, vita luckor.

Ett integrerat ljudsystem från Bose och den trivsamma dekorationsspisen bidrar till trivseln! Spegel från golv till tak tillsammans med spegeldörr inramar den mysiga brasan och gör att lägenheten känns större än sina 34 kvm.

BADRUM
Ljust och fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med platsbyggt badrumsskåp, takdusch med vikbara glasväggar och tvättmaskin.

 

 

Förening

Brf Kumlet 20 är en äkta förening som bildades 2008 och består av 29 lägenheter med bostadsrätt samt och 3 lägenheter med hyresrätt.

Föreningen äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga finns i källaren.
Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.
Föreningen har en härlig innergård med grillmöjligheter.
Barnvagnsrum finns.
Cyklar får parkeras på gården

Leverantör av Kabel-TV: ComHem
Leverantör av Internet: Fiberbredband OwnIt

Genomförda renoveringar:
2000: Byte av V/A-stammar och elstigare.
2000: Fasadrenovering.
2000: Takrenovering.
2000: Trapphus med viss ommålning 2013.
2014: Renovering/byte av stuprör.
2015: Inredning av vind i etage.
2016: Renovering av tvättstuga inklusive byte av tvättmaskiner och torktumlare.
2018: Installation av fibernät (Ownit).
2018/2019: Ombyggnation av hyreslokaler till bostadsrättslägenheter.

image

Karlaplan

Karlaplan är en så kallad stjärnplats – en plats där gatorna Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan, Lützengatan och Styrmansgatan möts i formen av en stjärna. Flera gator kantas av bänkar och alléer och området är perfekt för promenader. Karlaplan har det mesta när det kommer till service och i utbudet ingår bland annat Fältöverstens över femtio butiker och restauranger. Det här är en lugnare del av Östermalm med mindre trafik och ett långsammare tempo. Vackra kvarter och gator där de boende får vara i fred och kan leva ett bekvämt stadsliv utan att känna storstadsstress.

Upptäck detta område