Vasastan

Luntmakargatan 81

UNDERHAND! Synnerligen smakfullt renoverad tvåa som med enkla medel blir en trea. Väl genomtänkta och påkostade materialval, sobra färger, vackra vitoljade trägolv och högt i tak. Attraktivt belägen och med direkt närhet till stadens puls. Skuldfri förening och låg avgift. Flexibelt tillträde. Vänligen ring för att boka privatvisning!
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 65 m2

Visning

  • Privat visning enligt överenskommelse.

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

1 627 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband 100 Mbit

Kontakta mäklare

Vasastan

Luntmakargatan 81

Interiör

Lägenheten har de senaste åren genomgått en sällsynt smakfull renovering med fingertoppskänsla för detaljer. Genomgående vitoljade trägolv och sobra färgval.

Välkomnande hall som leder vidare till lägenhetens samtliga rum. Bra plats för avhängning och god förvaring. I förvaringsdelen finns vatten och avlopp förberett för den som önskar att installera tvättmaskin. Vita väggar.
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för större matsalsbord och soffgrupp samt övrig möblering. Det höga läget 5 trappor upp i huset bjuder på mycket ljus och fin utsikt. Väggarna har en fin grå nyans.
Köket är otroligt tilltalande med gott om förvaring bakom grå speglade luckor från Picky Living och väll tilltagen arbetsyta på bänk i Carraramarmor. Här finns matplats för 4-6 personer och ett klassiskt skafferi. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn samt fläkt (egen kanal) från Smeg, kyl/frys och diskmaskin. Vita väggar.
Gemytligt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i tre garderober. Vacker utsikt över hustaken. Väggar samt tak är målat med Kalklitir vilket ger rummet en levande och varm känsla.
Badrummet är inbjudande med rumskänsla och påkostat med marrakechklinker och halvkaklade väggar. Inredningen består av badkar i gjutmarmor, dusch, exklusiva blandare, tvättställ med kommod, handduksvärmare, golvvärme, spotlights och WC.

Förening

Brf Palmträdet 10 är en skuldfri förening som förvärvade husen 1993. Föreningens fastighet är upplåten med tomträtt och är bebyggd med tre flerbostadshus med adresserna Rehnsgatan 19, Luntmakargatan 81 (bå 1902-1905), Kungstensgatan 28A (bå 1909-1912) och Kungstensgatan 28C-D (bå 1983). Föreningen upplåter 70 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lägenheter och 8 lokaler med hyresrätt. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 7 901 m², varav 6 535 m² utgör lägenhetsyta och 1 366 m² utgör lokalyta.

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. 
Tv/Internet: Comhem/Ownit 100 Mbit ingår i avgiften.
Parkering: Varmgarage med 31 platser (separat kö) och Boendeparkering på gatan via Stockholm stad
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd
I föreningen finns följande gemensamma utrymmen: 
- Tvättstuga på markplan med ingång från innergården. Här finns fem tvättmaskiner varav en grov, två torkskåp, två torktumlare och två manglar.
- Innergård med utemöbler, grill och cykelställ.

Utförda renoveringar:
2015: Målning av trapphus
2014-15: Renovering av hyresrätter
2014: Stamspolning samt översyn/underhåll av stammar
2013-2015: Fönsterrenovering
2011-2012: Takrenovering
2011: Stokab fibernät
2010: Garagerenovering
2009: Gårdsrenovering
2009: Värmeanläggning
2007: Hissrenovering
2006: Nya balkonger

Kommande renoveringar:
Renovering av fasad på Kungstensgatan 28 A, man har ej beslutat om när.

För mer info, se föreningens årsredovisning och hemsida www.palmtradet10.se

 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Brunkeberg

Brunkeberg är ett centralt område på Norrmalm. Paradgatan heter Kungsgatan och har varit en pulsåder och ett nöjesdistrikt sedan slutet av 1800-talet. Med sin omskrivna arkitektur, sina biografer och sitt intensiva folkliv utgör gatan det ena hörnet av området. Ett stenkast bort och uppe på åsen hittar du lugnare kvarter, men samma stadskänsla. Det är här på östra Norrmalm som du förstår vad en verklig stad handlar om. Den omedelbara närheten mellan bostäder, service och arbetsplatser, och den speciella känsla som uppstår när alltihop fungerar tillsammans.

Upptäck detta område