Kungsholmen

Fleminggatan 73

UNDERHAND! Välkommen till denna trivsamma och centralt belägna lägenhet med optimal planlösning. Genomgående renoverad med fint helkaklat badrum. Härligt ljus från tre stora fönster som vetter ut mot Kronobergsgatan. Attraktivt läge med Västermalmsgallerian, Kronobergsparken och mycket goda kommunikationer runt knuten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning!
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 34 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

1 852 kr/mån

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Fleminggatan 73

Interiör

Lägenheten är genomgående ljust färgsatt, fin valnötsparkett och tre stora fönster mot Kronobergsgatan.

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Här har man sänkt taket, satt in spotlights och skapat ett loft för mycket god förvaring. Från hallen nås ett förråd samt badrummet.

Socialt och luftigt rum med fint ljusinsläpp via två stora fönster mot Kronobergsgatan och en fantastisk takhöjd gör att rummet känns stort och rymligt.

Köket bjuder på gott om förvaring bakom svarta luckor och ordentlig arbetsyta på bänkskiva. Stänkskyddet består av vitt kakel och den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, ugn och kyl/frys.

Fint badrum renoverat i samband med stambytet 2005 med vitt kakel och grå klinker. Här finns en rymlig duschhörna, tvättställ, förvaringsmöbel, handdukstork, golvvärme och WC.

Förening

Föreningen är äkta och äger fastigheten Stenbrottet 3 på adresserna Kronobergsgatan 8 och Fleminggatan 71 och 73. Huset uppfördes 1898. Föreningen bildades 2003. Brf Stenbrottet 3 är en äkta bostadsrättsförening. 48 lägenheter varav 47 är upplåtna med bostadsrätt. Det finns en hyresrätt om ca 65 kvm kvar som föreningen ska sälja under året, detta kommer innebära ett fint ekonomiskt tillskott till föreningen. Total lägenhetsarea är 2 554 kvm. Föreningen har fyra lokalhyresgäster. Total lokalyta är 647 kvm. Kabel-TV genom Com Hem. Medlemmen tecknar själv valfritt avtal för kanaler utöver grundutbudet. Bredband finns via kabeltevenätet från ComHem och från Ownit.
Ett källarförråd hör till lägenheten.


Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam fin tvättstuga med torkrum. Gemensam innergård med utemöbler och grill. Cykelställ finns på gården. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang. Lägenhetsinnehavarna betalar sin egen förbrukning. Fastigheten värms upp med fjärrvärme.


Utförda renoveringar

1990 Yttertaket lades om
1990 Fasaderna renoverades
1995 Innergården renoverades
2005 Byte av VA-stammar och elstigare 
2006 Nya entrédörrar installerades
2008 Balkonger byggdes
2009 Ny undercentral installerades
2010 Säkerhetsdörrar installerades
2011 Nya fönster installerades
2011 Hissarna renoverades
2011 Nytt tak över Kronobergsgatan 8 i samband med uppförande av nya lägenheter
2012 Fastighetsnät för bredband installerades
2013 Avloppsstammar i bottenplattan (källarplanet) renoverades
2013 Innergårdens ytskikt byttes
2015 Gårdsfasaden renoverades
2017 Trapphusrenovering

Kommande renoveringar
Åtgärder, intrimning och justeringar av ventilationen i huset
Fasadrenovering mot gatan planeras någon gång dem närmsta åren

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område