Gärdet

Rindögatan 10

Inbjudande och mycket välplanerad hörnlägenhet med två soliga balkonger belägen i vackert renoverad fastighet från 1939. Välutrustat Vedumkök i stilren retrostil som gifter sig bra med funkisatmosfären. Matplats för 4 pers. Ljust och rymligt sällskapsrum med öppen spis och utgång till balkong i väster med lummig utsikt. Två sovrum, ett större och ett mindre med balkong i söder. Tidlöst badrum i vitt med klinkers och golvvärme. Hall med garderober och kolmårdsmarmor. Säkerhetsdörr. Ekparkett.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 66 m2

Pris / Bud

5 740 000 kr
Senaste bud: 5 800 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Avgift

3 322 kr/mån

Kontakta mäklare

Gärdet

Rindögatan 10

Interiör

Varmt välkommen till denna perfekt planerade 3.a med allt man kan önska sig på 66 kvm. Två soliga balkonger. Den ena från sällskapsrummet i härligt västerläge och den andra från det mindre sovrum i rakt söderläge med sol hela dagen. Båda med utsikt över de lummiga innergårdarna som gränsar till fastigheten. Tilltalande och lättmöblerat sällskapsrum med härligt ljusinsläpp från det stora  hörnfönstret. Fungerande öppen spis för mysiga vinterkvällar.

Vedumkök från 2013 i retrostil som smälter perfekt in i tidsåldern på fastigheten och all bevarade funkisdetaljer. Köket är utrustat med diskmaskin, spis med inductionshäll, mikro och kyl/frys. Rostfri bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Matplats med utsikt mot gården och sittplats för 4-5 pers. Städskåp och mycket förvaring. 

Stort sovrum med två garderober. Mindre sovrum, utmärkt som barnrum eller kontor. Tidlöst badrum i vitt med dusch, väggskåp, handdukstork och klinker med golvvärme. Hall med två garderober och vackert golv i Kolmårdsmarmor. Säkerhetsdörr. Mycket vacker fiskbensparkett från tiden. Solid föreniong och renpverad fastighet. 

 

Förening

Brf Tian. Föreningen är äkta och förvärvade fastigheten 2001. Byggår 1939. Boa 1213 kvm. Lokalarea 72 kvm. Antal lägenheter 27. 3 lokaler. Juridisk person tillåts ej men delat boende accepteras. Föreningen äger marken. 

Genomförda renoveringar:

2003: 
- Stambyte i kök och badrum
- Ventilationen
- Bytte elstammar
- Putsade fasaden
- Takrenovering
- Fönsterrenovering
- Balkongrenovering

2010/2011:
- Fasadrenovering

2014:

- Byte av termostater

2015:

- Fiber

- Renovering av tvättstugan


Till lägenhet hör två stycken källarförråd. I fastigheten finns cykelförråd, tvättstuga samt en takterass med söderläge med utsikt över hela Stockholm. Säkerhetsdörr till lägenhetn.

Föreningen hyr ut garageplatser i huset via separat kö. Ca 1500 kr / mån. Kö. 

Bredband via Comhem. Ingår i avgiften. 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område