Svinninge

Framtida

Välrenommerade Innovation Properties uppför arkitektritade och yteffektiva parhus i skärgårdsorten Svinninge som ligger ca 2,5 mil från Stockholm C. Här bor du med naturen och skärgården som närmsta granne och området präglas av mycket nyproducerade villor av hög klass.
  • Bilder
  • Intresseanmälan
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Svinninge

Svinningehöjden

ARKITEKTRITADE PARHUS I SKÄRGÅRDSMILJÖ

Välrenommerade Innovation Properties uppför arkitektritade och yteffektiva parhus i skärgårdsorten Svinninge som ligger ca 2,5 mil från Stockholm C. Här bor du med naturen och skärgården som närmsta granne och området präglas av mycket nyproducerade villor av hög klass. Projektet kommer innehålla 16 arkitektritade parhus om 91.5 och 105,5 kvm boyta fördelade på 4-5 rum och kök. Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med utrullade gräsmattor, altaner m.m.

 

 

Bostäderna kommer genomsyras av omsorgsfullt framtagna materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp mot naturen. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella med dom sociala ytorna på entréplan och familjens privata sovrumsavdelning med 3-4 sovrum (möjligt allrum beroende på disposition). Badrum finns på båda våningsplanen. Svinninge är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Österåker med närhet till Svinninge Marina som håller absolut högsta klass.

 

 

Planerad inflyttning under hösten 2021

Adress Lötvägen 25 m.f 

Mäklare 

Johan Lövgren 

070-796 64 41

johan.lovgren@alexanderwhite.se