Svinninge

Athos Väg 13

Smakfullt och välplanerat parhus om 150 kvm med stor altan i väster, egen tomt och ett högt, fritt läge. Beräknat tillträde Q3 2021. Stort kök, härliga sällskapsutrymmen, 3 sovrum (5 möjliga sovrum) och 2 badrum. Två egna parkeringsplatser och separat förrådsbyggnad. Direkt närhet till bad och båtplatser.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 150 m2

Pris / Bud

4 250 000 kr

Visning

  • 2020-05-31 13:00 - 13:45
    Välkommen på visning till Ardennervägen 2 D.

Antal Trappor

1+2/2

Avgift

4 963 kr/mån

Kontakta mäklare

Svinninge

Athos Väg 13

Interiör

Med direkt närhet till natur och vatten ligger detta nyproducerade parhus i skärgårdsmiljö. Huset är arkitektritat i smakfull ”New England-stil” med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa uteplatser.

Egen tomt med gräsmatta, stor altan i väster och ett högt, insynsfritt läge. Entréplanet har stora sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två utgångar till uteplatsen. Stor matsal tillsammans med generöst vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från golv till tak och genomgående mattlackerad ekparkett. Sobert kök från HTH med gråa luckor, betongmönstrad bänkskiva och stänkskydd i kakel från italienska Biselado. Infällda spotlights under skåp. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och köksfläkt. Infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Samtliga vitvaror från Siemens. Praktisk köksö med förvaring. Stilrent badrum med dusch. Tvättstuga med separat entré.

På övre plan finns tre sovrum varav master bedroom med walk-in closet. Separat rymlig klädkammare med fönster som fungerar utmärkt även som sovrum eller arbetsrum. Smakfullt badrum med stilrena vita luckor från Vedum samt badkar och dusch.

På bägge plan finns möjlighet att skapa ytterligare 1 sovrum vilket innebär 5 sovrum totalt.

Beräknat tillträde Q3 2021.

Observera att huset på bilderna är ett visningshus.

PROJEKTET 

Med direkt närhet till natur och vatten ligger detta projekt med nyproducerade parhus, minivillor och studiohus. Projektet Nanteshusen är arkitektritat i smakfull New England-stil med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generösa uteplatser. Här bor man med närhet rekreation och natur, badplats nås på gångavstånd och båtplats finns att hyra i närområdets båtklubbar. Goda kommunikationer med busshållplats som dagtid trafikeras fler gånger per timme. Bilväg endast 23 minuter till Stockholms innerstad och 15 minuter till Täby Centrum med sitt stora utbud av service. Föreningen består av 24 bostäder.