Östermalm

Brahegatan 3a

Bo högst upp i huset i en sekelskiftespärla med 3 meter i takhöjd på bästa läget på Östermalm invid Stureplan och Östermalmstorg. Här bor du i ett tyst och lugnt läge men samtidigt ett stenkast från shopping, barer och trevligt stadsmingel. Ståtlig fastighet med anno 1886 som har en mycket solid och lågt belånad bostadsrättförening. Grönskande Humlegården ligger bara runt hörnet likaså bra kommunikationer.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 43 m2

Pris / Bud

4 495 000 kr
Senaste bud: 4 900 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Ej hiss

Avgift

1 775 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Brahegatan 3a

Interiör

Exceptionellt välplanerade 43 kvm där ljuset flödar från de vackra nischade fönstrena som vetter mot himmel och innergård. Generös takhöjd om 3 meter med takrosett. Mycket tidstypiska detaljer såsom vitlaserade furutiljor, höga golvsocklar och djupa fönsternischer. Möjlighet finns att sätta in en kakelugn i vardagsrummets ena hörn. Lägenheten upplevs väldigt luftig och erbjuder ett socialt vardagsrum där man har möjlighet att skapa sig en matsalsdel samt en vardagsrumsdel. Köket ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrum och erbjuder gott om arbetsyta och skåpförvaring. Välutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis och fläkt. Ordentligt sovrum med stort fönster där man har plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang.Generöst med den befintliga garderobsförvaringen.I den välkomnande hallen så har man mycket plats för avhängning och skor. Här ansluter den separata toaletten med wc och handfat samt likaså det helkaklade badrummet med dusch med klinkergolv. Här finns möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare samt att sätta in ett sittbadkar. Sammantaget en ordentlig tvåa på attraktiv och lugn adress på Östermalm där man har närhet till allt. Lägenheten upplevs större än dess kvm. 

Förening

Äkta bostadsrättsförening som äger marken. Bildades år 1999 och består av 26 bostadsrätter och två affärslokaler. Mycket solid och välskött förening med stabila hyresintäkter och mycket låg belåning. Föreningen har lån/kvm 972 kr samt har 200.000 kr i kassa och bank. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Gemensamma utrymmen i huset är innergård med utemöbler och möjlighet till grill samt tvättstuga. 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område