Järvastaden

Boplatsvägen 17

Inbjudande och mycket ljus lägenhet högst upp i huset. Balkong med eftermiddagssol och fönster i fyra väderstreck gör lägenheten unik för området. Optimal planlösning och öppna ytor med tre sovrum. Kontakta mäklaren för mer information!
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 93 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

5 179 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Järvastaden

Boplatsvägen 17

Interiör

Inbjudande och mycket ljus lägenhet högst upp i huset. Balkong med eftermiddagssol och fönster i fyra väderstreck gör lägenheten unik för området. Optimal planlösning, högt i tak och öppna ytor med möjlighet till tre sovrum. Kontakta mäklaren för mer information!

Hall
Säkerhetsdörr in till lägenheten. Parkett i hall som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i behaglig beige och garderob längst med hela hallen ger optimal förvaring och avhängningsmöjligheter. 

Kök
Kök i toppskick med exklusiva detaljer. Fullt utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och microvågsugn. Stilren bänkskiva i terrazzo som även går över som stänkskydd. Vackra beslag från Buster & Punch och luckor i grå toner som matchar väggarnas beigea nyans. Plats för stor matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. 

Vardagsrum
Ljust och högt i tak. Taket har en lutad arkitektur vilket är ovanligt för området vilket skapar extra rymd. Plats för stor soffgrupp och TV-möblemang. Öppen planlösning mot kök och färgerna från köket går hand i hand med vardagsrummet. 

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober med god plats för förvaring. Väggarna är målade i en mörkare naturbeige som passar perfekt till rummets mysiga heltäckningsmatta i ljust grå. Från sovrummet når du lägenhetens balkong. 

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum har också god plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Väggarna går i samma naturbeigea tema som i första sovrummet men med dova rosa pigment. Två stora fönster ger rikligt med ljusinsläpp. 

Sovrum 3 / Arbetsrum
Lägenhetens tredje rum används idag som arbetsrum men går lika bra att inreda med en dubbelsäng för att skapa ett tredje sovrum. Här finns också plats för stora garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Väggarna går även här i övriga lägenhetens stilrena tema men är målade i en något ljusare nyans. 

Balkong
Fantastisk balkong med milsvid utsikt. Här kan du avnjuta eftermiddags- och kvällssolen i lugnet från innergården. 

Badrum
Grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och ovanliggande skåp för förvaring. 

Förening

Antal bostadsrätter, hyreslägenheter, lokaler
Bostadsrättsföreningen innehar 101 lägenheter med bostadsrätt. 

Årsavgift
Betalas månadsvis i förskott. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. 

Storlek
Lägenheten är 93 kvm.

Kabel-TV och bredband
Basutbud Tv och bredband via ComHem, ingår i månadsavgiften.

Förråd 
Till lägenheten hör förråd.

Parkering
77 garageplatser, kostnad mellan 850-1000kr/mån. Föreningen erbjuder även el-bils platser för uthyrning för 1 400 kr. Garageplatserna är upptagna men el-bildplats finns några lediga enligt styrelsen 2020-06-03. Om du är intresserad av att hyra hör av dig till info@brfstrova.se. Handläggningstiden för parkering är ca 2 -3 veckor. Parkering finns också på gatan, det är kommunens gata och taxa gäller.

Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet med pentry och WC med dusch finns för gäster. Priset ligger idag på 250 kr/ dygn (350 kr med parkering). Det finns även rullstolsrum o cykelrum.

Innergård
Mysig gård med planteringar och träd. Odlingslådor för egen odling finns för den som är intresserad.