Södermalm

Bjurholmsplan 23

Välkomna till denna mysiga och väldisponerade etta på lummiga och lugna Bjurholmsplan! Belägen i ett högt läge med fönster mot grönskan över Bjurholmsplans park. Här finns bevarad 30-tals charm med bra takhöjd, fin fiskbensparkett och stort, härligt fönsterparti. Läget är lugnt men med pulsen vid Nytorget precis runt hörnet.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 22 m2

Pris / Bud

2 600 000 kr
Senaste bud: 2 500 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

1 816 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Södermalm

Bjurholmsplan 23

Interiör

HALL
Inbjudande hall med plats för avhängning för ytterkläder.
KOKVRÅ
Välplanerat kök från Marbodal med bra förvaring bakom ljusa luckor. Arbetsyta på laminatbänkskiva och vitt kakel ovan. Köket är utrustat med kyl, mikrovågsugn, spis samt kolfilterfläkt.
BADRUM
Fräscht badrum med mörk klinker mot vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna med hand-och takdusch, handdukstork, WC, kommod med spegel ovan samt golvvärme.
VARDAGSRUM
Rymligt, ljust och luftigt rum tack vare det stora fönsterpartiet i söderläge. Rummet är lättmöblerat och är inrett med garderob, säng samt mysiga sittplatser. Vackert och välbevarat fiskbensparkett och ljusa väggar.

Förening

Brf Bjurholmsparken är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under 2013 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 hyresrätt (dolt kapital) och 2 lokaler. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1.548 kvm samt lokalyta om 70 kvm. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för gruppavtal via Com Hem TV/bredband tillkommer med 233 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1 % av årets basbelopp.

Utförda renoveringar:
2000 Stambyte VA- och el stammar.
2011 Nytt plåttak.
2012/2013 Fasadrenovering.
2017 Nya maskiner i tvättstugan.
2018 Bytt ut rör i källarförråd för att undvika risk för läckage. Miljöinspektion för att utreda möjligheterna att minska miljöpåverkan  och kostnader i fastigheter.
2020 Ny värmepanna.

Gemensamma utrymmen:
Innergård med grillmöjligheter.
Tvättstuga.
Cykelförvaring.

image

Centrala Södermalm

Medborgarplatsen är Södermalms mittpunkt. Själva Medborgarplatsen är ett levande torg kantat av uteserveringar, saluhall, biografer och det Forsgrenska badet. Även om centrala Södermalm har en omisskännelig storstadspuls så kan man samtidigt förvånas över hur lugna bakgatorna kan vara här mitt i den centrala staden. Det här är Söders centrum och svaret på varför Södermalm är så populärt. Här finns allt. Oavsett om du vill leva ett mer alternativt liv, gå i unika butiker och sitta på små barer eller ta del av det myllrande folklivet.

Upptäck detta område