Kungsholmen

15/20

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Visning

Karta

15/20

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

070-818 18 14 hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Interiör

Lägenheterna i 15/20 är mycket yteffektiva med plats för allt man behöver på liten yta. Samtliga lägenheter är i etage med stilrena ståltrappor och trappsteg i trä. Många av lägenheterna har en eller två altaner.  Moderna, välutrustade och specialanpassade kök i valnöt som sträcker sig hela vägen upptill taket för att utnyttja takhöjden. Bänkskiva och stänkskydd i marmor. Köken är utrustade med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Induktionshäll, fläkt och kombiugn med micro från högkvalitativa Miele.
Badrumen går i grått och vitt med påkostade beslag och armaturer. Golven i badrummen består av en hexagon klinker i mörkgrå kulör, självklart med golvvärme. Väggar kläs i vitt rektangulärt kakel med förbandssättning och antracitgrå fog. Vackra vitpigmenterade ekgolv. Platsbyggd inredning i hall och sovrum. Genomgående hög kvalitet på materialval.
Vänligen sematerialbeskrivning för mer information.

Byggnad

Fastigheten byggdes med små lägenheter redan 1911. AG Properties har nu gjort lägenheterna och huset smartare och lagt till det som behövs för ett perfekt modernt storstadsliv. Man har även öppnat upp för möjligheten att hyra ut sin lägenhet på obegränsad tid, dock med ett minimum på 3 månader. Perfekt för den som vill ut och resa eller arbeta på annan ort under en period i sitt liv.
I 15/20 ges även tillgång till ett funktionellt gym med personlig tränare, ett second living room att hänga i, en fantastisk gård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar och kalla höstkvällar. Det finns även en tvättstuga i anslutning till gymmet som har både drop-in och bokningsbara maskiner.

Område

15/20 har ett optimalt läge, med allt som behövs utanför dörren. Karlbergskanalen erbjuder fina promenadstråk längs med kanalen. Tvärsöver ligger Karlbergsslott med sin vackra slottspark för löprundan eller ett träningspass i hinderbanan. Dessutom har Kungsholmen har ett stort utbud av restauranger, barer och caféer. Runt hörnet ligger flera stora matbutiker och Västermalmsgallerian. Bra kommunikationer med både buss och tunnelbana, gångavstånd ner till City. Anmäl ditt intresse på projekthemsidan för att säkerhetsställa din plats i kön och få inbjudan till säljstart, www.1520.se