Avslutad

Genova Property Group står bakom byggnationen av 47 stycken smakfulla skärgårdshem vid havet på Stensnäs udde. Här erbjuds ett drömboende för dig som längtar ut till en rogivande skärgårdsidyll, 30 minuter från Stockholms innerstad. Med endast några få meter till havskanten bor du i ett av Stockholms mest attraktiva sjölägen. Vänligen ta del av mer specifik information om de kvarvarande lägenheterna genom att klicka på G-huset längst ner på sidan.
  • Bilder
  • Intresseanmälan
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Brf Stensnäs

På en vackert belägen udde med utsikt utöver Trälhavet i Roslagens vackra skärgård, ligger Stensnäs. Här omfamnar havet och miljön dig med sitt lugn. Du tar dig enkelt ut på en båttur från områdets brygga, njuter av ett uppfriskande bad och kan ostört ströva runt i kuperade och trevliga skogsområden. Stensnäs udde är ett paradis för dig som vill leva i direkt anslutning till hav och natur.

Fastigheten är belägen ca 4 km öster om centrala Åkersberga vid Breviksområdet. Det är ett stadsnära skärgårdsboende då du på ca 35 minuter når Stockholms innerstad.

Platsen har gamla anor och huvudbyggnaden byggdes omkring 1920, då som ett sommarställe till en Spisfabrikant från Gävle. Här omvandlas och byggs nu lägenheter, radhus, etagelägenheter och vindslägenheter i varierande storlekar, alla med fantastiskt och unikt läge. Alla bostäder har utsikt mot havet och inreds med modern standard, klassiska mönster, och skärgårdsinspirerade färgsättningar.

Tillträde kan ske per omgående.