Vasastan

Luntmakargatan 81

Synnerligen smakfullt renoverad tvåa som med enkla medel blir en trea. Väl genomtänkta och påkostade materialval, sobra färger, vackra vitoljade trägolv och högt i tak. Attraktivt belägen och skuldfri förening med direkt närhet till allt man kan önska.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 65 m2

Pris / Bud

5 590 000 kr
Senaste bud: 8 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

1 627 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband 100 Mbit

Kontakta mäklare

Vasastan

Interiör

Lägenheten har de senaste åren genomgått en sällsynt smakfull renovering med fingertoppskänsla för detaljer. Genomgående vitoljade trägolv och sobra färgval.

Välkomnande hall som leder vidare till lägenhetens samtliga rum. Bra plats för avhängning och god förvaring. I förvaringsdelen finns vatten och avlopp förberett för den som önskar att installera tvättmaskin. Vita väggar.
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för större matsalsbord och soffgrupp samt övrig möblering. Det höga läget 5 trappor upp i huset bjuder på mycket ljus och fin utsikt. Väggarna har en fin rosa nyans.
Köket är otroligt tilltalande med gott om förvaring bakom grå speglade luckor från Picky Living och väll tilltagen arbetsyta på bänk i Carraramarmor. Här finns matplats för 4-6 personer och ett klassiskt skafferi. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn samt fläkt (egen kanal) från Smeg, kyl/frys och diskmaskin. Vita väggar.
Gemytligt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i tre garderober. Vacker utsikt över hustaken. Väggar samt tak är målat med Kalklitir vilket ger rummet en levande och varm känsla.
Badrummet är inbjudande med rumskänsla och påkostat med marrakechklinker och halvkaklade väggar. Inredningen består av badkar i gjutmarmor, dusch, exklusiva blandare, tvättställ med kommod, handduksvärmare, golvvärme, spotlights och WC.

Förening

Brf Palmträdet 10 är en skuldfri förening som förvärvade husen 1993. Föreningens fastighet är upplåten med tomträtt och är bebyggd med tre flerbostadshus med adresserna Rehnsgatan 19, Luntmakargatan 81 (bå 1902-1905), Kungstensgatan 28A (bå 1909-1912) och Kungstensgatan 28C-D (bå 1983). Föreningen upplåter 70 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lägenheter och 8 lokaler med hyresrätt. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 7 901 m², varav 6 535 m² utgör lägenhetsyta och 1 366 m² utgör lokalyta.

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. 
Tv/Internet: Comhem/Ownit 100 Mbit ingår i avgiften.
Parkering: Varmgarage med 31 platser (separat kö) och Boendeparkering på gatan via Stockholm stad
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd
I föreningen finns följande gemensamma utrymmen: 
- Tvättstuga på markplan med ingång från innergården. Här finns fem tvättmaskiner varav en grov, två torkskåp, två torktumlare och två manglar.
- Innergård med utemöbler, grill och cykelställ.

Utförda renoveringar:
2015: Målning av trapphus
2014-15: Renovering av hyresrätter
2014: Stamspolning samt översyn/underhåll av stammar
2013-2015: Fönsterrenovering
2011-2012: Takrenovering
2011: Stokab fibernät
2010: Garagerenovering
2009: Gårdsrenovering
2009: Värmeanläggning
2007: Hissrenovering
2006: Nya balkonger

Kommande renoveringar:
Renovering av fasad på Kungstensgatan 28 A, man har ej beslutat om när.

För mer info, se föreningens årsredovisning och hemsida www.palmtradet10.se

 

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område