Vasastan

Upplandsgatan 77A

KOMMANDE - Ytterst smakfullt renoverad etagelägenhet med ett lugnt gårdsläge. Solig balkong i sydväst. Ljus och välplanerad med de sociala ytorna på nedre plan. Sobert, platsbyggt kök med stor matplats. Gästtoalett. Sovrum och generöst badrum med badkar och tvättpelare på övre plan. Hiss till bägge plan. Välunderhållen fastighet och mycket lågt belånad förening.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 71 m2

Pris / Bud

6 450 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1 + 2

Hiss finns

Avgift

3 579 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Kontakta mäklare

Vasastan

Upplandsgatan 77A

Interiör

Hall med avhängning och gästtoalett. Stilrent kök med en mycket trevlig planering och tillhörande bänk med förvaring invid fönster. Köket från Marbodal är utrustat med kombinerad kyl och frys, induktionshäll, ugn, ångugn, kolfilterfläkt och diskmaskin från Siemens. Vinkyl från Avintage. Bänkskiva och stänkskydd i Cararramarmor. Köket renoverades 2014. Matplats för upp till 8 personer. Ljust vardagsrum med platsbyggd bokhylla och gott om plats för möblering. Möjlighet att bygga en ytterligare en balkong.

Spiraltrappan leder upp till övervåningen med två bra sovrum varav det ena har utgång till en balkong i sydvästläge. Fina plankgolv i furu. I hallen utanför finns två klädkammare/förråd. Ena med ytterdörr, där man enkelt kan köra in barnvagnen. Badrummet inrymmer badkar, tvättställ med förvaring i kommod, tvättställsblandare från Svedbergs, duschblandare från Hans Grohe. Handdukstork och tvättpelare från Samsung. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Renoverat 2013.

Lägenheten är uppmätt till 71 kvm. Föreningens uppgift är 69 kvm.

Området karaktäriseras vackra sekelskiftes- och 20-talsbyggnader, mysiga caféer och trendiga restauranger såsom Lilla Aarts, Austin Food Works och Cliff Barnes. Fina promenadstråk och löpspår i Hagaparken. På gångavstånd finner du välsorterade Ica Supermarket. På några minuters gångavstånd når du flygbussen, Citybanan samt Odenplan med goda kommunikationer och ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. YUC Mexican, Café Pascal och Juiceverket är värda ett besök.

Fastighet

Fastigheten byggdes 1899 och omfattar adresserna Upplandsgatan 77 och 77A. Följande renoveringar har utförts;

2017 Renovering av källare gatuhus och ny sopsortering
2016 Installation av säkerhetsvajer på taket
2015 Ny fjärrvärmecentral
2015 Målning av samtliga fönster
2015 Ny tvättmaskin i tvättstuga
2015 Byte av fläkt i torkrum
2014 Målning av trapphus i gårdshus
2013 Hissrenovering
2013 Målning av trapphus i gatuhus
2012 Stammarna spolades
2011 Fasadrenovering och taket på gårdshuset byttes
2003 Målades av trappuppgång
2000 Måladning av fönster
1999 Taket byttes på gathuset
1979 Byte av el-stigare, fönster och samtliga V/A-stammar i kök och bad

Kabel-TV via Com Hem och bredband via Bredband 2. Stokab nod finns installerad i källaren. Tvättstuga ligger i gatuhusets källarplan med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum med värmefläkt. Det finns 2 cykelförråd i föreningen samt barnvagnsrum. Stort vindsförråd om ca 15 kvm. Grovsoprum och vanligt soprum finns. Fin gemensam innergård.

Förening

Föreningen köpte fastigheten 1994 och upplåter 28 lägenheter med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. För inkomståret 2017 redovisas en god likviditet och en mycket låg belåning, ca 902 kr/kvm. Föreningen är äkta och innehar marken med tomträtt. Vidare har föreningen en råvind vilken utgör en dold tillgång.

 

image

Centrala Vasastan

Vasastan är ett av Stockholms mest eftertraktade områden när det kommer till att bo och leva. Varför blir uppenbart oavsett om du promenerar längs Odengatan, besöker Röda bergen, bokar bord på någon av restaurangerna eller väntar på bussen vid Vanadisplan. I Vasastaden finns nämligen ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. Här finns också kvarter efter kvarter med vackra hus från 1800-talet och framåt. Hus och lägenheter som erbjuder både klassiska kvaliteter och moderna bekvämligheter.

Upptäck detta område