Gärdet

Pågående

Välkomna till ert nya drömboende på gärdet. Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet. Fem minuters cykeltur från Stureplan hittar du denna omsorgsfullt framtagna byggnad med ca 114 nyutvecklade bostäder – allt från den smart planerade ettan för compact living till det smakfulla penthouset för den som vill och kan satsa på något större. Lägenheterna är inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn i anslutning till de generösa balkongerna.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

1.5–4 rok

Storleksintervall

35–114 m2

Projekthemsida

Visningar

  • 2019-03-10 13:30 –14:30
    Välkommen på visning i visningslägenheten. Ingång på baksidan.

Kontakta mäklare

Gärdet

Tegeludden

Tegeludden – ett nytt drömboende på Gärdet

Denna lägenhet är ett exempel på kommande utbud i Aros Bostads nyproduktionsprojekt Tegeludden. Tegeludden erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade ettor till smakfulla och generösa penthouse. Lägenheterna är alla inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn och i anslutning till de generösa balkongerna.

Byggnaden är omsorgsfullt framtagen för att passa in i området och innefattar 120 moderna och funktionella bostäder med en unik närhet till vidsträckta grönområden såväl som Stockholms innerstad.

Anmäl intresse för Tegeludden på www.tegeludden.se för att ta del av löpande information och inbjudan till säljstarten av etapp två.

Interiör

Stor omsorg har lagts ner på att skapa yteffektiva planlösningar där du enkelt ska kunna leva och bo. Majoriteten av lägenheterna släpper in ljus från flera väderstreck. De stora fönstren har låg brösthöjd med ljusa ekomfattningar, vilka elegant ramar in fönstren över hörn och i burspråken finns djupa fönsterbänkar. Golven i vitpigmenterad ek med vattenburen golvvärme är sköna att gå på och förenklar möbleringen samt skapar en behaglig inomhusmiljö.

Interiören går i sobra naturmaterial. Köken är unikt framtagna och platsbyggda av Lappvattnets Snickeri, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Alla lägenheter är komplett utrustade med integrerade vitvaror. Dörrtrycken och handtag på snickerier är klädda med mjukt läder från Tärnsjö Garveri.

 

Område

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Om du gillar att röra på dig eller bara njuta av den friska luften, erbjuder Gärdet och Djurgården dessutom allt från löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet, till mysiga utflyktsmål.

Marknadsgaranti

Som en del i Aros Bostads trygghetspaket ingår en marknadsgaranti som ersätter dig som köpare ifall du skulle drabbas av ett prisfall på bostadsmarknaden mellan köptillfället och tillträdesdagen. Om värdet på din köpta bostad sjunker med upp till 10% kommer Aros Bostad att ersätta värdeminskningen som överstiger 5%. Garantin är helt kostnadsfri och följer ett områdes och projekt specifikt index framtaget av Valuegard.

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Kategori (5 ST)
Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
02.1106 NY 114 kvm 4 5203 kr/månad 1 9 000 000 kr Försäljning Öppna
02.1103 NY 60 kvm 2 3467 kr/månad 1 4 890 000 kr Försäljning Öppna
01.1105 NY 66 kvm 3 3708 kr/månad 1 5 975 000 kr Försäljning Öppna
02.1301 NY 35 kvm 1.5 2238 kr/månad 3 3 275 000 kr Försäljning Öppna
02.1506 NY 52 kvm 2 3005 kr/månad 5 4 500 000 kr Försäljning Öppna