Gärdet

Pågående

På en av Gärdets bästa adresser, i korsningen Furusundsgatan/Värtavägen, uppför Aros Bostad nu ett framåtsträvande projekt tillsammans med arkitekterna Semrén Månsson. Projektet erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade mindre lägenheter till smakfulla och generösa familjelägenheter om 5 rok med rymliga terrasser.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

2–4 rok

Storleksintervall

39–102 m2

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Kontakta mäklare

Gärdet

Ordonnansen

På en av Gärdets bästa adresser, i korsningen Furusundsgatan/Värtavägen planeras nu Ordonnansen V, ett samtida bidrag till stadsbilden, som både gestaltar Gärdets luftiga funktionalism och nutida internationella arkitektur. Huset karaktäriseras av uppbrutna volymer på 4 till 12 våningar, stora balkonger, terrasser och en öppen inblick till den gröna innergården för att skapa en levande gatumiljö.

InteriörOmråde

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Om du gillar att röra på dig eller bara njuta av den friska luften, erbjuder Gärdet och Djurgården dessutom allt från löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet, till mysiga utflyktsmål.

Marknadsgaranti

Som en del i Aros Bostads trygghetspaket ingår en marknadsgaranti som ersätter dig som köpare ifall du skulle drabbas av ett prisfall på bostadsmarknaden mellan köptillfället och tillträdesdagen. Om värdet på din köpta bostad sjunker med upp till 10% kommer Aros Bostad att ersätta värdeminskningen som överstiger 5%. Garantin är helt kostnadsfri och följer ett områdes och projekt specifikt index framtaget av Valuegard.

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
01.1501 102 kvm 4 5085 kr/månad 5 9 700 000 kr Försäljning Öppna
01.1603 78 kvm 3 4075 kr/månad 6 7 100 000 kr Försäljning Öppna
02.1402 39 kvm 2 2408 kr/månad 4 4 025 000 kr Försäljning Öppna