Gärdet

Sandhamnsgatan 75-83

Mycket välplanerad lägenhet med utsikt över gärdet i det prisbelönta projektet 79 & Park. Lägenheten har i linje med Oscar Properties projekt utrustats med både påkostade och stilfulla materialval. Kök, sällskapsrum och matsal i öppen planlösning med generös takhöjd om 2,75 m, panoramafönster samt en härlig balkong i soligt sydvästläge. Två sovrum med med mycket bra förvaring. Sobert badrum med dusch och tvättpelare. Tillträde preliminärt i maj. För mer info om projektet. http://79park.se/ Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 84 m2

Pris / Bud

7 650 000 kr
Senaste bud: 7 575 000 kr

Visning

  • Lägenheten är inte färdigställd. Tillträde preliminärt i maj. Kontakta mäklaren för mer info.

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

4 407 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband via fiber och IP-TV basutbud.

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 75-83

Interiör

I det mycket populära projektet 79 & park kan vi erbjuda en mycket tilltalande lägenhet med vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet. Inbjudande hall med garderob och städskåp leder till den gemytliga sällskapsytan. Specialdesignat kök med köksö från Varenna Poliform. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Öppet sällskapsrum med angränsande matplats som badar i ljus via stora glaspartier från golv till tak. Här finns även utgången till den trevliga balkongen i soligt sydvästläge om ca 5 kvm. Master bedroom med mycket stor klädkammare och panoramafönster, även här med utsikt över Gärdets grönska. Bredvid ligger ett mindre sovrum, perfekt som barnrum eller kontor och ett praktiskt förråd. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Lägenheten har 2,75 m i tak och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Tillträde preliminärt i maj. 

Förening

Brf Stettin 7 Sandhamnsgatan 75-83. Oscar Properties projekt tillsammans med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group) Som med detta projekt vann guld i The International Property Awards i kategorin bästa bostadsprojekt i europa. 

169 lägenheter. 1 förskola som till större delen kommer vara upplåtens som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts med hyresrätt. Dessutom stort garage under med både bil och MC-platser som nås via hissarna. 

Gemensamhetsutrymmen: 
 3 Gemensamma takterrasser, Barnvagnsförråd, Cykelförråd. 

Kabel-TV och bredband genom Ownit.
Fastighet

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Projekthemsida 79

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område