Södermalm

Framtida

Bland gator som sjuder av liv byggs 90 bostadsrätter, 1:or till 4:or, som höjer sig hela 19 våningar över staden – med ett unikt penthouse på taket. I det fem våningar höga gårdshuset – Maria blir det ytterligare ca 40 lägenheter. Projektet pågår, under hösten 2020 säljstartar Strato. Anmäl ditt intresse på www.stratosodermalm.se, så får du löpande information om projektet.
  • Bilder
  • Intresseanmälan
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Södermalm

STRATO

Bland gator som sjuder av liv byggs STRATO, som höjer sig hela 19 våningar över staden – med ett unikt penthouse på taket. 

Den ovanliga höjden bäddar för boenden med generösa ljusflöden och en känsla av frihet. Rymliga terrasser och glaspartier ger dessutom panoramautsikter över Tantolunden, Stockholms vatten och stadens silhuett. Det är nytt, det är progressivt – och det är ett projekt som inte liknar någonting annat.

Tornet bildar ett spännande landmärke i ett av Stockholms mest dynamiska områden. Med exklusiv, kontemporär inredning och arkitektonisk skärpa, där funktion och estetik förenas med beständiga material – en både funktionell och självklar bas för moderna människors liv.

Husen disponerar gemensamt, lounge med co-working space, gästlägenheter, cykelparkering, bilgarage och eget gym. Allt skapat för att underlätta en intensiv vardag. Till föreningen hör dessutom en välrenommerad restaurang – en naturlig mötesplats och knutpunkt i kvarteret, från morgon till kväll.

Projektet pågår, under hösten 2020 säljstartar Strato. Anmäl ditt intresse på www.stratosodermalm.se, så får du löpande information om projektet.

Strato utvecklas av CA Fastigheter och Panorama Properties. 

Anmäl ditt intresse på www.stratosodermalm.se/ 

 

Mäklare

Mathias Ringberger 

+46 (0) 707 536 148 

mathias.ringberger@alexanderwhite.se

Johan Lövgren  

+46 (0) 707 966 441 

johan.lovgren@alexanderwhite.se