Södermalm

Framtida

Bland gator som sjuder av liv byggs 90 bostadsrätter, 1:or till 4:or, som höjer sig hela 19 våningar över staden – med ett unikt penthouse på taket.
  • Bilder
  • Intresseanmälan
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Södermalm

STRATO

Den ovanliga höjden bäddar för boenden med generösa ljusflöden och en känsla av frihet. Rymliga terrasser och glaspartier ger dessutom panoramautsikter över Tantolunden, Stockholms vatten och stadens silhuett. Det är nytt, det är progressivt – och det är ett projekt som inte liknar någonting annat.

Tornet bildar ett spännande landmärke i ett av Stockholms mest dynamiska områden. Med exklusiv, kontemporär inredning och arkitektonisk skärpa, där funktion och estetik förenas med beständiga material – en både funktionell och självklar bas för moderna människors liv.

 

Strato är en del av Brf Monopolet; tre unika hus med starka karaktärer som tillsammans bildar ett speciellt kvarter. Husen disponerar gemensamt en bemannad conciergeservice, lounge med co-working space, gästlägenheter, cykelparkering, bilgarage och eget gym. Allt skapat för att underlätta en intensiv vardag. Till föreningen hör dessutom en välrenommerad restaurang – en naturlig mötesplats och knytpunkt i kvarteret, från morgon till kväll.

Strato utvecklas av CA Fastigheter och Panorama Properties. 

Under 2018 är det dags för lansering av Strato. Anmäl ditt intresse på www.stratosodermalm.se/ 

 

Mäklare

Mathias Ringberger 

+46 (0) 707 536 148 

mathias.ringberger@alexanderwhite.se

Johan Lövgren  

+46 (0) 707 966 441 

johan.lovgren@alexanderwhite.se