Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

ÄNDRADE VISNINGSTIDER! Perfekt minitvåa i Cigarrfabriken. Bra sociala ytor med mycket glasparti. Väldisponerad med perfekt sovdel. Högt upp på 5 trappor med utsikt över hustak och Karlbergsslott. Exteriört förråd till lägenhet. Lägenheten färdigställdes år 2018. Gå gärna in på : http://oscarproperties.com/projekt/industriverket/
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1.5 / 40 m2

Pris / Bud

3 995 000 kr

Visning

  • 2019-07-01 12:00 - 13:00
  • 2019-07-03 17:30 - 18:15

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

2 831 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D-E

Interiör

Generös takhöjd, stilren arkitektur, luftiga ytor, påkostade kvalitativa material val och fantastiska glasöppningar. Se mer information under dokument för mer ingående materialbeskrivning.

Genomgående vita väggar och ljuspigmenterade ekplankgolv på trälamell. 

Hall med bra avhängning och förvaring i hatthylla med stång samt garderob.

Stort luftigt vardagsrum med magnifika fönster som vetter mot den härliga utsikten över Karlbergs slott.

Sovdel: Bra rymlig sovalkov där man har plats för stor säng. Separerar sovrum mot vardagsrum.

Köket är ett fint designat hantverk med lackade luckor i bruten vit kulör och beslagning i svartoxiderad brons, bänkskivor i ljus stenkomposit, underlimmad ho i rostfritt stål, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt helintegrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum: Golv i ljus granitkeramik samt väggar i granitkeramik, stor infälld spegel, elburen komfortvärme, tvättpelare i förvaringsmöbel, tvättställ, vägghängd wc-stol med dold cistern samt dusch.

 

Förening

Brf Cigarrfabriken bildades 2015 och är en äkta förening som äger marken. Den består av 50 lägenheter och omfattar adresserna Igeldammsgatan 22 D-E. Fastighetbeteckningen heter Stockholm Isbrytaren 53 och består av 7 våningar och två trapphus. Lägenhetsfördelningen är 1-5 rum. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd/barnvagnsrum, innergård och sophanteringsrum.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Ekonomisk plan.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område