fbpx

SoFo

Åsögatan 182, etagevåning

Budgivning pågår

Visa alla bilder

I hjärtat av SoFo's omtalade kulturkvarter saluförs nu denna inbjudande och stilrena etagelägenhet. Utmärkt bostad för dig som söker ett socialt och öppet hem i modernt utförande med alla tänkbara bekvämligheter. Eget sovrumsplan med platsbyggd garderobsvägg och badrum en-suite. Stabil förening i välskött fastighet anno 1943. I huset finns en magnifik takterrass i söderläge med utsikt över trädkronor och vackra takåsar. Hjärtligt välkommen på visning!

Rum & Storlek

2 / 59 m2

Pris

4 750 000 kr

Senaste bud: 4 800 000 kr

Avgift

3 550 kr / mån

Våning

1,5 av 6

Hiss

Ja

Visning

2021-01-28 17:00 - 17:30
Välkomna på visning! Föranmälan krävs.

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Åsögatan 182, etagevåning

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

070-978 65 91 valerie.petrova@alexanderwhite.se
Åsögatan 182, etagevåning

Kontaktuppgifter:

Julia Hagnäs

072-857 98 96 julia.hagnas@alexanderwhite.se

Interiör

HALL
Stor och välkomnande hall med golvvärme och smart-lås från Glue. Gott om plats för avhängning och en djup garderob med hyllplan, stänger och skjutbara spegeldörrar. Här bakom göms även en ordentlig tvättpelare. Tvättstuga finns i källaren. 

BADRUM övre plan
I anslutning till hallen finns ett helkaklat och stilrent badrum med wc, takdusch, handduksvärmare, spegel, handfat med kommod och golvvärme.

VARDAGSRUM
Socialt och inbjudande vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Vacker och välbevarad fiskbensparkett samt två stora fönster som ger ett otroligt härligt ljusinsläpp. Lättmöblerat rum med plats för större soffmöblemang och matgrupp. 

KÖK
Välutrustat kök med stora arbetsytor och mycket förvaring. Utrustat med vitvaror från Siemens och Bosch i form av fullstor kyl och frys med ismaskin, diskmaskin, integrerad micro och ugn samt en praktisk köksö med spis, fläkt och förvaringslådor undertill. 

SOVRUM
En trappa ner når vi det rogivande sovrummet med plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Vacker ekparkett och ett stort fönster. Här finns en platsbyggd garderobsvägg som inrymmer vardagens alla kläder och skor.

BADRUM nedre plan
Privat badrum intill sovrummet i snyggt utförande utrustat med wc, dusch, spegel, handfat med kommod och handdukstork. Även här finns golvvärme. 

ÖVRIGT
Hela lägenheten är försedd med spotlights i tak, ett larmsystem med rörelsedetektorer på båda våningsplanen samt så är det fördraget för surroundsystem. 
Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd som nås via hiss. 

Förening

Brf Veken 9 är en äkta förening som bildades 1985 och äger sin mark. Föreningen består utav 30 bostadsrättslägenheter fördelande i trappuppgången på Åsögatan 182.

Ekonomi
Normalt belånad förening med ca.10,4 mkr i långfristiga skulder och 148 tkr i kassan. Amortering och underhåll sker enligt plan. Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Stadgar
Juridisk person godkänns ej som medlem. Delat ägande ok, likaså andrahandsuthyrning (i samtycke med styrelsen).

Gemensamma utrymmen
Som medlem i föreningen får man nyttja den gemensamma tvättstugan i källarplan, cykelrum, snickarbod, lummig innergård med grill och möblemang samt den fantastiska takterrassen i söderläge som bjuder in till skönt umgänge.

Övrigt
Bredband via IP-only. Kabel-tv via ComHem ingår i avgiften. Föreningens hemsida: https://egrannar.se/veken9

Utförda renoveringar
1986 Renovering av tak
1995 Byte av uppvärmningssystem till fjärrvärme
2002 Renoverades fasaden och fönstren mot gatan
2006 Byte av elstigar i fastigheten
2009 Stambyte samt renovering av tvättstuga och torkrum
2009 Balkonger mot innergården byggdes
2013 Fasadrenovering
2013 Takterrassen renoverades
2018 Ny fjärrvärmecentral
2020 Ny tvättmaskin

Område

Här bor du i ett lugnt och omtyckt kvarter mellan Slussen och Nytorget med närhet till både citypuls och underbara rekreationsområden. Lägenheten är belägen invid pittoreska ”Kvastmakarbacken” omgiven av charmiga små stugor, kullerstensgator, rosenbuskar och en fantastisk utsiktsplats över stad och vatten. Direkt utanför porten nås 2:ans buss, ett flertalet riktigt bra mataffärer och omtalade restauranger så som Café Nizza, Nook, Pom&flora och Ai Ramen. Inom några år kommer blåa tunnelbanelinjen stå färdig med nya stationer, varpå Sofia kommer att bli en utav dem.